Τα αγωνίσματα του στίβου ολοκληρώθηκαν στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στο Μαυροβούνιο.

-> Αποτελέσματα

Η Κύπρος συνολικά είχε 9 πρώτες νίκες – και θα μπορούσαν να είναι 10 με τα 5000μ. γυναικών (δείτε->εδώ)

Ο Κυριάκος Παμπακα στο ύψος πέρασε τα 2,12μ. και έκανε το όριο για το Ευρωπαικό εφήβων. Ο Κυριάκος Ιωάννου που επανήλθε αγωνιστικά, μετά το Rio, προ ημερών σε έναν ημιτελή λόγω καιρού αγώνα στην Ιταλία, τώρα πέρασε τα 2,09μ. -και ήταν 2ος.
Στις γυναίκες η η Δ.Χαραλάμπους πέρασε τα 1,77μ. ενώ η 16χρονη Στ.Ιωαννίδου τα 1,74μ. και πήραν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα.

O Πάρης Μπατζάβαλης στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την Κύπρο έμεινε 3ος στον ακοντισμό σταματώντας στα μισά λόγω μιας ενόχλησης.

Ο Νίκανδρος Στυλιανού κατέκτησε το 6ο σερί χρυσό στη διοργάνωση, με 5,40μ. στο επί κοντώ.

Μεταξύ των επιδόσεων, η Λαδά έριξε 54,60μ. στο δίσκο και ο Χρήστου 57,30μ., η Φ.Φωτοπούλου έκανε 6,23μ. στο μήκος, ο Παντελίδης 7,38μ., ο Αχιλλέως 15,80μ. στο τριπλούν, η Αθανασοπούλου 14.02 στα ψηλά εμπόδια κάνοντας ατομικό.

Η 4χ100μ. γυναικών της Κύπρου (Πισιαρα, Κολομειτεβα, Φ.Φωτοπούλου, Ανδρεου) κέρδισε με 45.96 στο νήμα την Ισλανδία.

Στην αρχική φώτο η 4χ400μ. ανδρών στο φινάλε των αγώνων
(εικ. Χρήστου, Δημητριάδης, Χρυσοστόμου, Σπύρου.
Ευχαριστούμε το trackfieldcy.com)

(Φ.Φωτοπούλου, Ανδρεου, Κολομειτεβα, Πισιαρα)

 

Προηγούμενο άρθροΑΜΚΕ (Bar/MNE) 29-31.5.2019
Επόμενο άρθροΜε πολλούς αγώνες ξεκινάει ο Ιούνιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ