Τρία νέα Παγκύπρια ρεκόρ Εφήβων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του 54ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Εφήβων και του 41ου Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Νεανίδων που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Στάδιο ΓΣΖ Λάρνακας.
Στην τελική βαθμολογία επικράτησε και στις δύο κατηγορίες ο ΓΣΠ. Στους Έφηβους συγκέντρωσε 140, 5β. έναντι του ΓΣΟ που κατετάγη 2ος με 139β. Στις Νεανίδες συγκέντρωσε 132β. και ο ΓΣΟ 105β.

Τα τρία Παγκύπρια ρεκόρ πέτυχαν οι Δημήτρης Ηλία στη Σφυροβολία με βολή 66.81μ., Απόστολος Τσακιστός στη σφαιροβολία με 17.53μ. και Μιχάλης Κλατσιάς στη δισκοβολία με 57.64μ.
Οι τρείς αθλητές έχουν τα όρια και θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα στον Καναδά.

Μετά τη διεξαγωγή των Παγκυπρίων Εφηβικών αγώνων και Νεανίδων τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που θα διεξαχθούν μεταξύ 19-25 Ιουνίου στον Καναδά έχουν εξασφαλίσει οι Απόστολος Τσακιστός του ΓΣΠ στη σφαιροβολία, Μιχάλης Κλατσιάς του ΓΣΠ στη σφυροβολία, Ανδρονίκη Λαδά του ΓΣΟ στη δισκοβολία, Ελένη Νικολάου του ΓΣΕ στα 100μ εμπόδια, Παναγιώτης Βόλου του ΓΣΟ στο τριπλούν, Στέλλα Χριστοφόρου στα 800μ, Βασίλης Κωνσταντίνου του ΓΣΚ στο ύψος, Δημήτρης Ηλία του ΓΣΠ στη σφυροβολία, και Χριστόδουλος Θεοφίλου του ΓΣΚ στο μήκος.

πηγη: ΚΟΕΑΣ

Προηγούμενο άρθροΤέλος στο Π.Π. στην Πάτρα. Σταθερή η Πέρρα, πονάει ο Τσάτουμας
Επόμενο άρθροΗ Ελληνική αποστολή για το Ευρωπαικό πρωτάθλημα ομάδων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ