H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η adidas παρουσιάζουν τις Επίσημες Εμφανίσεις της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012

Με τις ευχές όλων των Ελλήνων για την καλύτερη δυνατή παρουσία της Ελληνικής Ομάδας στα στάδια του Λονδίνου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και η adidas παρουσίασαν τον Επίσημο Αθλητικό Εξοπλισμό της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με πρωταγωνιστές, τους ίδιους τους αθλητές!
Πιο συγκεκριμένα, τις Επίσημες Ολυμπιακές Εμφανίσεις παρουσίασαν οι Έλληνες αθλητές, Πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες (με σειρά εμφάνισης): Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη (Συγχρονισμένη Κολύμβηση), Χρήστος Τσακμάκης (Κανόε Καγιάκ), Άννα Αγραφιώτη (Ιστιοπλοΐα), Νίκη Πανέτα (Τριπλούν), Μαριάννα Λυμπερτά (κολύμβηση), Νίκος Δεληγιάννης (water polo), Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια), Χρήστος Βολικάκης (ποδηλασία), Κριστέλ Βουρνά (κολύμβηση), Βασιλική Μιλλούση (ενόργανη γυμναστική), Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη (beach volley), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) και Γιώργος Αφρουδάκης (water polo).

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους δηλώνοντας: «Θέλω να πω ότι, αντίθετα με τις προβλέψεις και κόντρα στις «Κασσάνδρες» στο εσωτερικό και το εξωτερικό, στέλνουμε 106 αθλητές και αθλήτριες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Και αυτός είναι αριθμός που μπορεί να αυξηθεί εάν ευοδωθούν και οι προσπάθειες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, στην μάχη που δίνει αυτές τις ημέρες στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας και που, ασφαλώς, της ευχόμαστε ολόψυχα να πάρει την πρόκριση! Τα καταφέραμε, λοιπόν, επειδή είχαμε πίστη στον στόχο μας, αλλά και επειδή είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών και των υποστηρικτών μας, που επέλεξαν, παρά την οικονομική συγκυρία, να ενισχύσουν τον Ελληνικό αθλητισμό. Θέλω να ευχαριστήσω, την adidas για την υποστήριξή της, τονίζοντας τη θέληση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να συνεχιστεί η συνεργασία μας και μετά το Λονδίνο. Θα ήθελα επίσης, να σας μεταφέρω και την πεποίθησή μου ότι η ομάδα των αθλητών μας που θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα κάνει πραγματικά υπερήφανους τους Έλληνες! Καταρχήν, με το ήθος και το αγωνιστικό της πνεύμα, και κατόπιν, με τις διακρίσεις που θα επιτύχει και θα προσφέρει τη χαρά, την ελπίδα και την εθνική ανάταση που τόσο χρειάζεται ο ελληνισμός που δοκιμάζεται σκληρά».

Από την πλευρά του ο κ. Rene Bretschneider, Marketing Director adidas Group Ν.Α. Ευρώπης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η adidas για περισσότερα από 80 χρόνια, στηρίζει αθλητές που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες». Ενώ, σχετικά με τους επικείμενους Αγώνες του Λονδίνου δήλωσε: «Πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο να είσαι υπεύθυνος για το ρουχισμό και τα παπούτσια 3000 αθλητών από 11 Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές! Ο αθλητικός εξοπλισμός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας που σας παρουσιάζουμε σήμερα, είναι η πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που δόθηκε ποτέ σε Εθνική Ομάδα, συνδυάζοντας κορυφαίες τεχνολογίες με τα ελληνικά χρώματα. Ο μοναδικός σχεδιασμός όλων των προϊόντων της σειράς, εγγυάται ότι οι Έλληνες αθλητές θα αναγνωρίζονται ως περήφανα μέλη μιας ενιαίας ομάδας.»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής, κ. Ισίδωρος Κούβελος, δηλώνοντας ότι: «Η προετοιμασία των αθλητών μας έγινε με στερήσεις και δυσκολίες, με αναγκαστικά ελάχιστη ενίσχυση της Πολιτείας. Υπήρξε όμως η επιβαλλόμενη επιμέλεια των διοικήσεων των Αθλητικών Ομοσπονδιών, η τεχνική βοήθεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και όλων εκείνων των ανώνυμων αθλητικών στελεχών που έτρεξαν και μόχθησαν, ώστε σήμερα να είμαστε έτοιμοι για την νέα πρόκληση των τριακοστών Ολυμπιακών Αγώνων. Ως Αρχηγός αυτής της Αποστολής, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν επί τέσσερα χρόνια για την προετοιμασία αυτής της Ομάδας και να τους διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, ώστε οι κόποι τους να μην πάνε χαμένοι. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους αθλητές που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του Ολυμπισμού και είμαι σίγουρος ότι θα μας κάνουν και πάλι υπερήφανους».

adidas, Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικής Ένδυσης της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής για 5η συνεχόμενη Ολυμπιάδα, θα εξοπλίσει τα περίπου 200 μέλη της Αποστολής, με την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που δόθηκε ποτέ σε Εθνική Ομάδα ενώ σχεδίασε 45 διαφορετικά προϊόντα για κάθε αθλητή. Από τις Επίσημες Αγωνιστικές Εμφανίσεις και τα village wear μέχρι την Επίσημη Εμφάνιση Απονομής, ο αθλητικός εξοπλισμός της Αποστολής, συνδυάζει τις προηγμένες τεχνολογίες της adidas, με τα ελληνικά χρώματα που κυριαρχούν σε όλα τα προϊόντα! Δέσμευση της adidas είναι να προσφέρει καινοτομίες σε κάθε επίπεδο και γι’ αυτό εξελίσσει συνεχώς τις τεχνολογίες της – TECHFIT™ PowerWEB, ClimaCool™ και adizero-, ώστε να βοηθάει τους αθλητές να έχουν μέγιστη ταχύτητα, κορυφαίες επιδόσεις, δύναμη και άνεση.

adizero: Στο Λονδίνο θα κάνουν την εμφάνισή τους τα ελαφρύτερα αγωνιστικά παπούτσια (25% ελαφρύτερα από αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στους Αγώνες του Πεκίνου), με τα adizero Prime SP, τα ελαφρύτερα sprint spikes να ζυγίζουν μόλις 99 γρ. TECHFIT™ PowerWEB και ClimaCool™: Η τεχνολογία TECHFIT™ βοηθάει το σώμα να αναπνέει, ενώ στηρίζει τους μυς, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται περισσότερη ενέργεια, αλλά και καλύτερη στήριξη του σώματος. Επιπλέον, η πρωτοποριακή τεχνολογία ClimaCoolTM συνδυάζει προηγμένα υφάσματα και ίνες σε ειδική πλέξη, επιτρέποντας στον αέρα να διαπερνά τα ρούχα στα σημεία που παρατηρείται η μεγαλύτερη εφίδρωση, απομακρύνοντας την υγρασία και διατηρώντας το σώμα των αθλητών δροσερό, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η απόδοσή τους. Σχεδιαστική πρωτοτυπία, οι κουκούλες που διαθέτουν για πρώτη φορά οι Επίσημες Εμφανίσεις Απονομής, πλήρως εναρμονισμένες με τις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες του Λονδίνου.

Η adidas, υπερήφανη για την πολυετή παράδοση που έχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει, στηρίζοντας πάντα τους αθλητές και τις αποστολές τους, ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στην Ελληνική Αποστολή και επιστροφή με όσο το δυνατόν περισσότερες διακρίσεις στις αποσκευές των Ελλήνων Αθλητών!

Πλήρες φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στο: www.actionimages.grUser Name: free Password: images

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas και του Ολυμπιακούς, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://news.adidas.com/GB/LOOKBOOK/P/LONDON-2012

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα για τη συνάντηση Π/Κ Ελλάδος-Κύπρου (18-19.7, Λευκωσία)
Επόμενο άρθροημερίδα "Τάσος Ξένος" (Χολαργός)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ