Μετά και την ολοκλήρωση του διασυλλογικού πρωταθλήματος, η αγωνιστική περίοδος μπαίνει για τα καλά με πολλούς αγώνες τις επόμενες 5-6 εβδομάδες.
Εκτός από το Street Pole Vault, λίγο πιο δίπλα, στον Εθνικό ΓΣ γίνονται την Τρίτη οι αγώνες ρίψεων Κ.Γιαταγάνας.

Αγώνες ρίψεων γίνονται και το Σάββατο 14/5 στη Θεσσαλονίκη στη μνημη του Κ.Σπανίδη ενώ στα τέλη του μήνα, την Κυριακή 29/5 γίνεται το φεστιβάλ ρίψεων στην Τρίπολη και την Κυριακή 12/6 το διεθνές meeting Σιθώνεια στη Χαλκιδική.

Το Σάββατο 14/5 στον Άγιο Κοσμά θα γίνει αγώνας αλμάτων προς τιμή του Ρ.Εμιγιάν που θα δώσει το παρών ενώ θα προηγηθεί την Παρασκευή στις 6μμ σεμινάριο στο οποίο θα έχει και εισήγηση.
Το Σάββατο 14/5 θα γίνουν και τα “Βεργώτεια” στο Αργοστόλι και την Κυριακή 15/5 η “Μάχη της Κρήτης” στα Χανιά.

Στις 21/5 θα γίνει το Πανελλήνιο 10.000μ. αλλά και οι αγώνες “Ορσίππεια” στα Μέγαρα.
Επίσης, θα γίνει το meeting Χανιά 2016, ο πρώτος ουσιαστικά από αγώνες που είναι κριτήριο για τις μεγάλες διοργανώσεις ενώ ακολουθούν στις 28/5 τα Παπαφλέσσεια και τον Ιούνιο τα Βενιζέλεια, καθώς και το Gala γυναικών στη Φιλοθέη.
Στις 22/5 αλλά και την προηγούμενη για μικρότερες κατηγορίες θα γίνει ο αγώνας του Αμεινία στην Παλλήνη, ενώ για τις 21/5 είναι προγραμματισμένα και τα Κωνσταντίνεια στη Δεσκάτη.

Για τις 28/5 εκτός απο την Καλαμάτα είναι στο πρόγραμμα τα Ηράκλεια, τα Θώδεια και τα Ζαχαριάδεια.

Την 1η Ιουνίου έχει οριστεί το 1ο Ελληνικό γκραν-πρι γκραν-πρι, στην Έδεσσα (Αλεξάνδρεια) και ακολουθεί στις 11/6 στο Άργος Ορεστικό Τότε γίνεται και ο αγώνας στη μνήμη του Ευ.Δεπάστα στο Σχηματάρι.
Ενδιάμεσα, στις 4/6 εκτός από τα Βενιζέλεια στα Χανιά, ξεχωρίζουν τα Βραϊμάκεια στη Χαλκίδα και τα Χειμωνίδεια στη Θεσσαλονίκη με έμφαση στις μικρές κατηγορίες ενώ στις 5/6 (και 4/6 – για μικρότερες κατηγορίες κυρίως) γίνονται τα Παπαναστάσεια στην Αθήνα.

Δείτε αναλυτικά την προγραμματισμένη αγωνιστική δράση στο καλεντάρι -> εδώ
και περισσότερες πληροφορίες (πρόγραμμα κ.α) στο ημερολόγιο του stivoz.gr:
http://www.stivoz.com/forum/calendar.php

Προηγούμενο άρθροΑέρινες οι γυναίκες στη Τζαμάικα – Απτόητος ο Collins
Επόμενο άρθροΣχολικό πρωτάθλημα – τελική φάση 2016 (Πάτρα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ