Πήγε με τις μεγαλύτερες βλέψεις στο Ντόνετσκ. Μπορεί να μην ανέβηκε στο βάθρο τελικά, αλλά ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης έκανε την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση της ελληνικής αποστολής σε αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων.

Ο βαδιστής τερμάτισε στην έκτη θέση στα 10.000 μ. βάδην, τερματίζοντας σε 45.14.15 σε μία κούρσα που έγινε με θερμοκρασία που ταλαιπώρησε τους νεαρούς αθλητές και τα φαβορί έμειναν εκτός μεταλλίων.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, προσπάθησε να κρατηθεί ανάμεσα στους προπορευόμενους. Την έκπληξη έκανε ο Ιάπωνας Γιαμανίσι Τοσικάζου με 42.03.10, ακολούθησε ο Ρώσος Μαξίμ Κρασνόφ με 42.03.10 και ο Ισπανός Ντιεγκο Γκαρσία με 42.07.94. Οι τέσσερις πρώτοι αθλητές βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ. Ο Στράτος – Γιώργος Κελεπούρης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την κούρσα, καθώς εγκατέλειψε πριν τα μισά της.

Το πρωινό πρόγραμμα είχε όμως μία ακόμη καλή εμφάνιση. Ο Κυριάκος Ζώτος ήταν ο τρίτος αθλητής της αποστολής που πήρε το εισιτήριο για έναν τελικό. Ο δισκοβόλος με 56,76 μ. προκρίθηκε ως 12ος στο αγώνισμα που είχε υψηλό επίπεδο, με επτά αθλητές να σημειώνουν το όριο των 58,00 μ., ενώ τρεις είχαν βολές πάνω από τα 60 μέτρα.

Το απόγευμα αγωνίζεται στον τελικό της σφυροβολίας η Δήμητρα Ζώτου.

Επίσης, στα πρωινά προκριματικά η Κύπρια Φιλιππα Φωτοπούλου έκανε ατομικό ρεκόρ “γράφοντας” 6 μέτρα στο μήκος και πέρασε στον αυριανό τελικό.

Όλα τα χρήσιμα links: www.stivoz.com/forum/calendar.php?do=getinfo&e=1389&day=2013-7-13&c=1

Προηγούμενο άρθροΚαρακατσάνη: «Ακόμη δεν το πιστεύω!»
Επόμενο άρθροΕυρωπαικό Νέων – 3η ημέρα πρωί: Ξανά στον τελικό η Αναγνωστοπούλου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ