Ο Ανδρέας Δημητράκης τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στη Florida και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου αγωνίστηκε στη Νέα Υόρκη στους αγώνες “Night at the Races” σε κούρσα 1 μίλι που τερμάτισε σε 4.01.89, με αρκετά σταθερά περάσματα και χωρίς καθόλου συναγωνισμό.

Ο Δημητράκης ενδεχομένως να κάνει έναν ακόμα αγώνα πριν επιστρέψει. Στην Ευρώπη θα κάνει έναν αγώνα στη Βιέννη στις 30/1 και μετά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στις 13-14/2.

Μιλώντας αμέσως μετά τον αγώνα, είπε πως πήγε στις ΗΠΑ για να έχει καλύτερες συνθήκες να τρέχει -που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα για να αγωνίζεται κανείς επαγγελματικά- και περισσότερες πιθανότητες να μπορέσει να είναι στην ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (όριο είναι τα 3.36.20 στα 1500μ.) Δεν θεώρησε τόσο δύσκολο το στόχο αυτόν, αλλά χρειάζεται να προπονηθεί πιο σκληρά και να γίνει πιο γρήγορος από αγώνα σε αγώνα, ενώ είναι χαρούμενος που ξεκίνησε με αυτή την επίδοση, όπως δήλωσε.

Δείτε τις δηλώσεις του -> εδώ

Η επίδοση αυτή βέβαια είναι και η καλύτερη Έλληνα σε κλειστό στίβο στο αγώνισμα, με τέτοιες συμμετοχές φυσικά να είναι ελάχιστες στο παρελθόν από ελληνικής πλευράς.
Ο ίδιος μάλιστα “κοίταζε” και για μια επίδοση κάτω από τα 4 λεπτά.

Δείτε -> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό 2016

Προηγούμενο άρθροΆνοιξαν οι εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας της 20.3
Επόμενο άρθροΟ δρόμος στη μνήμη Κ.Κοτζιά μαζί με περιφερειακούς ανωμάλου την Κυριακή 17/1 στη Νέα Σμύρνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ