Ο 2ος αγώνας γκραν πρι γίνεται στο Άργος Ορεστικό το Σάββατο 11 Ιουνίου.
Αρκετοί πρωταθλητές μας αλλά και της Κύπρου, μια εβδομάδα πριν τα εθνικά πρωταθλήματα, θα λάβουν μέρος στον αγώνα -όπου οι επιδόσεις αναγνωρίζονται από τον ΣΕΓΑΣ για επιτεύξεις ορίων.

-> Πρόγραμμα – συμμετοχές – Live αποτελέσματα

Στις συμμετοχές ξεχωρίζουν οι αθλητές στο μήκος – όπου συνηθίζονται εκεί μεγάλες επιδόσεις.
Στους άνδρες θα λάβουν μέρος ο έφηβος Μίλτος Τεντόγλου με το εντυπωσιακό 8,19μ. στην Καλαμάτα, ο Μιχάλης Μερτζανίδης που θέλει να μπει στην 3αδα για Άμστερνταμ (ήδη έχουν 4 το όριο) και ο Νίκος Ξενικάκης.

Στις γυναίκες η Έφη Κολοκυθά επιδιώκει το όριο των 6,70μ. για Ρίο όπως και η Κύπρια Νεκταρία Παναγή. Ακόμη, θα είναι η νεάνιδα Ελένη Κουτσαλιάρη και η Κύπρια Φιλίππα Φωτοπούλου.

Πολύ καλές παρουσίες, στα σπριντ των γυναικών. Στα 200μ θα είναι η Κύπρια Ελένη Αρτυματά που πριν λίγες μέρες έκανε σε αγώνα στην Πράγα με 23.19 το όριο για Ρίο.
Στα 100μ θα αγωνιστούν οι συναθλήτριές της, Ραμόνα Παπαιωάννου που έχει με ίδια επίδοση το όριο στα 200μ. (και χρειάζεται 11.32 στα 100μ.) και Ολιβια Φωτοπούλου που προσπαθεί για τα 11.50 για Αμστερνταμ.
Στο 400αρι για νέο ατομικό ρεκόρ αλλά και το όριο των 52.70 για Άμστερνταμ θα μπει η Ειρήνη με την Άννα Βασιλείου.

Στα υψηλά εμπόδια, το όριο των 13.20 για Αμστερνταμ θέλει -σε αναγνωρισμένο αγώνα- η Ολυμπία Πετσούδη που θα κάνει και 100μ. (είχε δηλωθεί και για τους αγώνες στη μνήμη της Αλέκασ Σιούλη σε 100μ. – 200μ. αλλά το πόδι της της επιτρέπει τελικά να κάνει εμπόδια) ενώ θα αγωνιστεί και η πρωταθλήτρια του 7θλου Σοφία Υφαντίδου που θα κάνει και μήκος.
Στα 110, ο Μίλαν Τραίκοβιτς που βελτίωσε με 13.55 στα Μάτσεια το παγκύπριο ρεκόρ και θα προσπαθήσει για το όριο των 13.47 για Ρίο, ενώ θα είναι από την Κύπρο και ο Αλέξανδρος Σταυρίδης κι επίσης θα αγωνιστούν οι αδερφοί Κιαφα.

Στα 100μ. θα είναι οι Νυφαντόπουλος, Ρουσσάκης, Καλαμαρας.

Σε σφαιρα -αλλά και δίσκο- ξεχωρίζουν ο Κυριάκος Ζώτος, που ανεβάζει τα ρεκόρ του, με τον Γεράσιμο Θεοδώρου, ενώ στο τριπλούν οι Μπόφτσης και Τσιώκος.
Στο επικοντώ θα είναι ο Κύπριος Νίκανδρος Στυλιανού που θέλει τα 5,55μ. για Άμστερνταμ.

-> Όρια διοργανώσεων

Για πολλούς αθλητές βέβαια ο αγώνας αυτός είναι ένα τελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα – ή μια τελευταία ευκαιρία για το όριο πρόκρισης για το Π.Π. Α/Γ

-> Όρια Πανελληνίων πρωταθλημάτων

Για τους άλλους εγχωριους αγώνες δείτε -> εδώ
Για τους αγώνες στο εξωτερικό δείτε -> εδώ

Προηγούμενο άρθροΤη 2η θέση ο Κυριαζής και 4η ο Σκαρβέλης στο NCAA – 9ος ο Πουρσανίδης
Επόμενο άρθροSuper Schippers και άτυχος Collins στο Oslo, μεγάλη επίδοση ο έφηβος Bukowiecki και ο μικρός Ingebrigtsen

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ