Το δικό του στοίχημα έχει βάλει αυτό το σαββατοκύριακο ο Κώστας Δουβαλίδης. Η αποστολή του σύνθετη, καθώς η πορεία είναι αεροδρόμιο- στάδιο- κούρσα επί δύο για τον πρωταθλητή των 110 μ. εμπόδια.

Ξεκίνησε στο Βάλενς, στη Γαλλία, όπου ήταν ο ένας από τους πέντε Έλληνες αθλητές που μπήκαν στη μικτή βαλκανική ομάδα, η οποία μετείχε για πρώτη φορά φέτος στο Decanation. Ο Δουβαλίδης έκανε την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς, αφού τερμάτισε τέταρτος στα 110 μ. εμπόδια με 13.65, στην κούρσα που κέρδισε ο Aμερικανός Ryan Willson με 13.38.

Η συνέχεια για το Δραμινό θα δοθεί την Κυριακή, αφού θα τρέξει στο Βερολίνο. Στο γερμανικό μίτινγκ ο Δουβαλίδης είναι αποφασισμένος να βγάλει τα… σπασμένα, για να κλείσει τη σεζόν με μία κούρσα που του αρμόζει. Στο ίδιο μίτινγκ θα συνεχίσει τις εμφανίσεις τους και ο Κώστας Φιλιππίδης.
(-> συμμετοχές / αποτελέσματα)

Όσο για τις υπόλοιπες ελληνικές εμφανίσεις στο Βάλενς, η Τόνια Στεργίου πέρασε τα 1,85 μ. και ήταν πέμπτη στο ύψος, ο Παναγιώτης Λάσκαρης πέρασε τα 5,10 μ. και ήταν έβδομος στο επί κοντώ, όπου κέρδισε ο Renaud Lavillenie με 5,70 μέτρα. Ακόμη, 7ος τερμάτισε ο Κώστας Νακόπουλος στα 800 μ. με 1.51.35 όπως και η Ολυμπία Πετσούδη στα 100 μ. εμπόδια με 13.72.

-> Αποτελέσματα
.

Προηγούμενο άρθροΟ Bolt και τα… παιδιά διαμάντια
Επόμενο άρθροΠρώτος με 5,70μ ο Φιλιππίδης στο Βερολίνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ