Ο 28χρονος ΝοτιοΑφρικανός εμποδιστής Antonio Alkana, που έχει το ρεκόρ Αφρικής με 13.11 στα 110μ. εμπ. από πέρυσι, έχει κάνει τον προγραμματισμό του με παραμονή και σειρά αγώνων στην Ευρώπη για 50 ημέρες. Ακόμα όμως φαίνεται πως υπάρχουν εκκρεμότητες με τη διαμονή.

Ανακοινώσεις για τον “φιλοξενούμενο από τη Νότιο Αφρική” έχουν αναρτηθεί τόσο από τοπικό σύλλογο στη Βόννη όσο και εκ νέου σε forum του Πανεπιστημίου της Κολωνίας (αναφέρεται και ότι προτιμάει εκείνη την πόλη ως έδρα -πιθανότατα και λόγω μετακινήσεων αλλά και προπονητικά λόγω των εγκαταστάσεων) για να βρεθούν κάποιοι να τον φιλοξενήσουν το διάστημα αυτό, για 5 πενθήμερα ως δεκαήμερα, μέχρι τέλη Ιουλίου.

Ο προπονητής του Alkana βρίσκεται στη Νότιο Αφρική (Bellville) και ο αθλητής αναφέρει συχνά πως είναι δύσκολα τα διαστήματα αυτά στην Ευρώπη – το έχει επαναλάβει.
Πάντως ιδίως οι αθλητές της Ν.Αφρικής και της Αυστραλίας, που έχει τελειώσει το καλοκαίρι τους, αναζητούν άλλες πιο ζεστές πλέον περιοχές για προπονήσεις και αγώνες.

Το φαινόμενο και σε συνεργασία και με διοργανωτές είναι κάπως συχνό, στην προκειμένη βέβαια το διάστημα είναι μεγάλο και η λύση θα είναι τελευταίας στιγμής, αν βρεθεί …οικονομική.

Προηγούμενο άρθροΜε αντίπαλο το κρύο στο Turku – 1η η Κυριακοπούλου και 3ος ο Τσάκωνας
Επόμενο άρθροΤο Diamond League πάει Βορρά – Στεφανίδη vs Morris και Samba vs Warholm στα Bislett Games

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ