Το Σάββατο 4/2 στo 18ο meeting ύψους του Hustopece στην Τσεχία θα κάνει πρεμιέρα ο Κώστας Μπανιώτης ενώ θα είναι και ο Κύπριος Βασίλης Κωνσταντίνου. Πρώτο ζητούμενο, το όριο του 2,26μ. (2,25μ. είναι της ΕΑΑ). Ξεχωρίζει ο Βρετανός Chris Baker, παρών και ο οικοδεσπότης Baba, ενώ στις γυναίκες μετέχει η Jungfleisch.
-> livestream
Επόμενος αγώνας του Μπανιώτη θα είναι στo Torun, στον 4ο αγώνα World Indoor Tour στις 10/2.

Στη Στοκχόλμη στο Raka Sparet meeting κάνει τον πρώτο του αγώνα ο Ανδρέας Δημητράκης, στα 1500μ., όπου το όριο της Ομοσπονδίας για Βελιγράδι είναι τα 3.43.20. Ο Δημητράκης καλοβλέπει και τα 3000μ. με όριο τα 8.02 και θα αγωνιστεί μια εβδομάδα μετά στη Γάνδη.

-> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Στην Καρλσρούη, γίνεται ο 3ος από τους 5 αγώνες της σειράς World Indoor Tour. Το αγώνισμα που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα 60μ. εμπόδια γυναικών, με την παγκόσμια ρέκορντγούμαν του ανοικτού από πέρυσι, Kendra Harrison, όπως και του κλειστού από το 2009, Susanna Kallur, καθώς και τις Sally Pearson, Cindy Roleder, Alina Talai, ενώ στους άνδρες οι Orlando Ortega, Pascal Martinot Lagarde,
Στα 60μ. θα είναι οι Asher-Smith και Ta Lou, στα 1500μ. ο Kiplagat, στα 3000μ. οι Meadows, Muir, Klosterhalfen, στο ύψος ο Thomas, στο επικοντώ η νεάνιδα Murto, στο μήκος ο Mokoena.

Οι πρώτοι 4 κάθε αγώνα της σειράς παίρνουν 10-7-5-3 βαθμούς (προσμετρούνται οι 3 καλύτεροι αγώνες εάν έχει παραπάνω) και ο τελικός νικητής της βαθμολογίας σε κάθε αγώνισμα θα έχει πριμ αλλά και wild card για το Birmingham 2018.

Προηγούμενο άρθροΗ κεντρική ημερίδα το Σάββατο 4/2 στο ΣΕΦ – Στο δρόμο για Κωνσταντινούπολη και Βελιγράδι
Επόμενο άρθροΤα αστέρια του επικοντώ στον …Lavillenie την Κυριακή, με Φιλιππίδη και Στεφανίδη vs Morris

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ