Ο Σεπτέμβριος σημαίνει και την έναρξη της προετοιμασίας της νέας περιόδου για το κύριο μέρος των αγωνιστικών τμημάτων αλλά και των ακαδημιών των συλλόγων, με το μεγαλύτερο ποσοστό να ξεκινάει την 1η του μηνός, ή τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.

Τα προβλήματα φυσικά δεν λείπουν σε πολλά Στάδια, μεταξύ αυτών το Καυτανζόγλειο σε κακή κατάσταση, τα έργα στο Ζηρίνειο δεν προχώρησαν κ.α.
Το Πανθεσσαλικό είχε υποστεί αρκετές ζημιές όπως και το κεντρικό ΟΑΚΑ και παραμένουν ερωτηματικά αν θα μπορέσει να γίνει κάτι.

Από την άλλη αναμένεται ενίσχυση εξοπλισμού μέσω της Περιφέρειας σε εγκαταστάσεις στην Αττική, απομένουν αρκετά διαδικαστικά όμως και δεν φαίνεται να γίνεται μέχρι το τέλος του χρονου σύντομα αναμένεται να διοχετευτεί εξοπλσμός για προγράμματα Kids Athletics)
Επιτέλους σε μια από τις τελευταίες πρωτεύουσες νομών χωρίς ελαστικό τάπητα, στρώθηκε και αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα και για το στίβο το Στάδιο της Λαμίας. Η Ερμούπολη ακόμα …περιμένει και μάλιστα το Στάδιο έχει κλείσει ως ακατάλληλο!

Αρκετά θέματα και ανακατατάξεις προέκυψαν σε διάφορους συλλόγους.
Ο Πανελλήνιος ΓΣ εδώ και καιρό έχει διοικητικά θέματα και προσωρινές διοικήσεις (σε ένα μήνα αναμένεται και νέα απόφαση Πρωτοδικείου) με την τωρινή μάλιστα να απομακρύνει την περίοδο των διακοπών 2 βασικούς προπονητές εδώ και πολλά χρόνια, τον Κώστα Αντωνόπουλο και τη Βίκυ Μανιάτη, σε ένα θέμα που συζητείται πολύ.
Μεταξύ άλλων περιπτώσεων που έχουν δημοσιοποιηθεί και απασχολήσει, είναι η πρόσφατη παραίτηση του Σταμάτη Μάγου από τον ΑΓΕΣ Κάμειρο – με τον σύλλογο να ανακοίνωνει τη λύση συνεργασίας στα ΜΚΔ.

Σημαντική εξέλιξη, ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής κος Ασλανίδης δεν θα συνεχίσει στην Αθήνα.

Οι μετακινήσεις μεγαλύτερων αθλητών σε άλλους προπονητές ή συλλόγους για διάφορους λόγους (πχ λόγω σπουδών) αναμένεται σύντομα να αρχίσουν να γίνονται γνωστές (η περίοδος μεταγραφών είναι τον Οκτώβριο). Πιο άμεσα προφανώς θα αρχίσουν να γίνονται γνωστές οι αλλαγές των προπονητικών γκρουπ.

Τα Δημοτικά Στάδια αυτές τις ημέρες ορίζουν και τις ώρες παραχώρησης για τα σωματεία που φιλοξενούν.
Αρκετές είναι και οι περιπτώσεις δημιουργίας νέων σωματείων, μεταξύ τους ο Άθλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, ο Πήγασος Αγίου Δημητρίου, ο Ίκαρος Ν.Ιωνίας και αναμένεται να ανακοινωθουν κι άλλα.

(Μπορείτε να μας ενημερώσετε ή να σχολιάσετε στο άρθρο για να γνωστοποιηθούν αντίστοιχες περιπτώσεις)

Προηγούμενο άρθροΑυλαία Diamond League την 1η Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες – με Στεφανίδη και Τραίκοβιτς
Επόμενο άρθροΒρυξέλλες: Νταμπλ η Miller – 6ο σερί διαμάντι Perkovic και Taylor

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ