Έγινε εχθές στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη η βράβευση των κορυφαίων αθλητών στίβου (και τιμήθηκαν και καποιοι άλλοι αθλητές, προπονητές, σωματεία φορείς)
Μεταξύ αυτών:

Ο Περικλής Ιακωβάκης τιμήθηκε απο τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος του αγωνίσματός του, Σταύρο Τζιωρτζή, Γιώργο Παρρή, Γιώργο Βαμβακά (απών μόνο ο Θανάσης Καλογιάννης) και δήλωσε:
“Εχω ανατριχιάσει που στέκομαι δίπλα σε τόσο σημαντικούς αθλητές, τη ζωντανή ιστορία του αγωνίσματος. Πιστεύω ότι έχω βάλει κι εγώ ενα λιθαράκι στα 400μ εμπόδια” κι απευθυνόμενος στους υπουργούς και παράγοντες “Θα μιλήσω στη γλώσσα μας για να γίνω κατανοητός από όλους. Κύριε Σεβαστή έχουμε μπροστά μας ένα 10θλο, κύριε Ιωαννίδη είμαστε ακόμη στο 1ο 10λεπτο κι έχουμε δεχτεί 3 3ποντα, κύριε Πλακιωτάκη χρειαζόμαστε νέο εξοπλισμό με καλύτερα αεροπλάνα, κύριε Σπηλιωτόπουλε στο πρώτο διαγώνισμα δεν έχουμε περάσει, κύριε Καπράλο η πίεση που δέχεται το χρηματιστήριο είναι μεγάλη, πρέπει να στηρίξουμε τις μετοχές μας για να ανεβάσουμε τις τιμές μας.
Εύχομαι του χρόνου να βραβευτούν περισσότεροι αθλητές αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος”

Για την προσφορά του βραβεύτηκε ο Κώστας Σπανίδης που δήλωσε “Αυτό το βραβείο πρέπει να μοιραστεί σε όλους τους συναδέρφους μου για την καθημερινή προσπάθειά τους μέσα στα στάδια. Αυτό που θέλουν είναι να βελτιώσουν όσο μπορούν τα πνευματικά παιδιά τους, δηλαδή τους αθλητές τους.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες η επικοντίστρια Κατερίνα Στεφανίδη που βρίσκεται Αμερική για σπουδές, κι ο πατέρας της είπε “ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτούμε το ρητό νους υγιής εν σώματι υγιει. Οι Αμερικανοί παρακαλούν τα παιδιά μας να πάνε στα πανεπιστήμιά τους κι εμείς τα διώχνουμε”

Προηγούμενο άρθροΌρια/προϋποθέσεις Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Α-Γ 2009 (Κάουνας)
Επόμενο άρθροΨηλά στα άλματα στους Βαλκανικούς