Όπως συνέβη και με τη διοργάνωση του ημιμαραθωνίου, έτσι και με του Μαραθωνίου της Αθήνας, μετά τη ματαίωση της διοργάνωσης (δείτε->εδώ) το πανελλήνιο πρωτάθλημα του αγωνίσματος ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία πως μεταφέρεται, για την ίδια ημέρα, Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά και στην αντίστοιχη κυκλική διαδρομή σχεδόν 5χλμ.

Η ώρα εκκίνησης θα είναι στις 8πμ, για τους άνδρες και 5 λεπτά μετά για τις γυναίκες.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, που είναι όπως πάντα και το πρώτο της νλεας αγωνιστικής περιόδου. Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Πρωτάθλημα του Μαραθωνίου Δρόμου 2020 θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 26/10.

update: Ματαίωση για το πανελλήνιο Μαραθωνίου

-> Πληροφορίες

Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Αθήνας πήραν την απόφαση να υπάρξει μια ειδική, virtual έκδοση του Μαραθωνίου, ακολουθώντας τη νέα συνήθεια των δρομέων στην εποχή του COVID-19 .

Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η Ομοσπονδία, ο αγώνας «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός – 2020 Virtual Έκδοση» ή αλλιώς «Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020» θα πραγματοποιηθεί 08 έως 22 Νοεμβρίου 2020.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των αποστάσεων του Μαραθωνίου Δρόμου, των 10χλμ ή των 5χλμ, και να τρέξουν σε όποια διαδρομή τους εξυπηρετεί οποιαδήποτε μέρα από τις 08 έως τις 22 Νοεμβρίου τους εξυπηρετεί, ενώ έχουν την ευκαιρία να τρέξουν την απόσταση που θα δηλώσουν μια ή και περισσότερες φορές, βελτιώνοντας κάθε φορά το χρόνο τους και ανεβαίνοντας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα.

Η εγγραφή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 περιλαμβάνει την αποστολή σε κάθε δρομέα ενός ιδιαίτερου αναμνηστικού μεταλλίου του virtual αγώνα, ενός επίσημου adidas running t-shirt της διοργάνωσης και του Διπλώματος Συμμετοχής στον αγώνα. Τον προσωποποιημένο αριθμό συμμετοχής στον αγώνα θα τον λάβει ο κάθε δρομέας αμέσως μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής του ηλεκτρονικά στο email του. Το κόστος της συνδρομής συμμετοχής ανέρχεται στα 22€ και στα 32€ για τους κατοίκους άλλων χωρών.

Προηγούμενο άρθροΠροβληματισμοί για τα ρεκόρ – Τι λέει ο Mekhissi
Επόμενο άρθροΗ Hassan συνέτριψε το ρεκόρ Ευρώπης στα 10.000μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ