Εννέα βαλκανικές χώρες και συνολικά 173 αθλητές-τριες αγωνίστηκαν στο ιπποδρόμιο της σερβικής πόλης Kragujevac, στο βαλκανικό πρωταθλημα ανωμάλου δρόμου.
Στις γυναίκες 6η ήταν η Ειρήνη Κοκκιναρίου, 8η η Δημάκη και 13η η Παρδαλου, με την Ελλάδα να είναι 3η στο ομαδικό, όπου η Σερβία επικράτησε της ισόβαθμης Ρουμανίας καθώς η Jevtic, που αγωνίστηκε μετά απο 7 χρόνια στον ανώμαλο, κερδισε -με διαφορά- τον αγώνα.
Στους άνδρες οι Παρμάκης, Μαγγίνας, Καραβίδας τερμάτισαν διαδοχικά στην 8η-9η-10η θέση, και έδωσαν 3ο ομαδικό στην Ελλάδα, ενω 1η ήταν η ομάδα της Τουρκίας -και νικητής ο Σέρβος Petrovic γα τον οποίο φαινεται να αποδίδει η προετοιμασία του στην Κένυα.
Στους νέους (φώτο απο Σερβικη Ομοσπονδία) 4ος ο Τουσε (η καλύτερη ελληνική κατάταξη), 11ος ο Δημητράκης και 15ος ο Βουτσινάς, και 3ο ομαδικό η Ελλάδα -εγκατέλειψε ο Γκελαούζος. Στις νέες 7η η Ρεμπούλη, 10η η Μαρτζακλη και 11η η Δάγκα, και 3ο ομαδικο η Ελλάδα και εδώ.
Στους εφήβους κατα σειρά 14ος-15ος-16ος οι Πιτσώλης, Βαρτζής, Σπύρου, με 4η την Ελλλάδα στο ομαδικό, και 21ος ο Κόλλιας. Στις νεάνιδες 15η η Ζωγραφάκη, 18η η Μπερδούση και 23η η Αλιφιεράκη, και 6η στο ομαδικο η Ελλάδα

Αποτελέσματα: http://www.ass.org.rs/sr/rezultati/live

Προηγούμενο άρθροΠίσω στον Τροφίμοφ
Επόμενο άρθροΜαθαίνω γιατί αγωνίζομαι στο στίβο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ