Τα πρώτα καλά νέα για τη σεζόν του κλειστού στίβου ήρθαν από… βόρεια. Γιατί η ημερίδα που έγινε στη Θεσσαλονίκη προκάλεσε πολλά χαμόγελα στο «Αλεξάνδρειο». Και ο Αντώνης Μάστορας με την Ευαγγελία Γαλένη ήταν οι… δράστες.

Η αθλήτρια του Άρη, που γυμνάζεται με τον Δημήτρη Τσιφτσόγλου προσγειώθηκε στα 6,51 μ. στο μήκος, έχοντας σημειώσει το νέο ατομικό της ρεκόρ, σε ανοιχτό και κλειστό στίβο. Μάλιστα η επίδοσή της είναι ένα εκατοστό πάνω από το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά θα πρέπει να το επαναλάβει καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας δεν ήταν ανάμεσα στους αναγνωρισμένους για την επίτευξη των ορίων. Όμως η 25χρονη ήδη έδειξε, στην πρεμιέρα της, πως είναι ανάμεσα στους διεκδικητές μίας θέσης για την ομάδα του Γκέτεμποργκ.

Αντίστοιχη αισιοδοξία δημιούργησε και ο Μάστορας. Παρότι ο συγκεκριμένος αγωνιστικός χώρος δεν ευνοεί ιδιαίτερα τις προσπάθειες των αλτών του ύψους, ο Μάστορας ξεκίνησε τις εμφανίσεις του περνώντας τα 2,22 μέτρα.

Τον εαυτό του ξεπέρασε ο Γεράσιμος Θεοδώρου, αφού έστειλε τη σφαίρα στα 17,03 μ., ενώ η Γρηγορία Κεραμιδά ήταν η ταχύτερη στα 60 μ. με 7.50.

Τα αποτελέσματα: http://www.stivoz.gr/?p=17312

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα Θεσσαλονίκης (26/1)
Επόμενο άρθροΗμερίδα Αγ.Κοσμά (26/1)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ