Το πρόγραμμα του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου, που θα διεξαχθεί στις 16-17/2 στο ΣΕΦ, ανακοινώθηκε απο τον ΣΕΓΑΣ
-> πρόγραμμα
(Προσοχή, έχουν γίνει αλλαγές)

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, επανέρχονται τα 200μ, όχι όμως και τα 4χ400μ.
Το πρωτάθλημα κλειστού δεν δίνει βαθμούς αξιολόγησης, ενώ δεν επιτρέπεται η συμμετοχή ΠΠ/ΠΚ σε αυτό. Επίσης δεν συμμετέχουν Π/Κ σε σφαίρα, εμπόδια και σύνθετα.
Κατα τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα γίνει και αυτό των συνθέτων αγωνισμάτων Α/Γ και δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν επίδοση πάνω απο 5000β. και όσες έχουν πάνω απο 3000β. Οι αθλητές που θα αγωνιστούν στα σύνθετα δεν δικαιούνται συμμετοχής σε άλλο αγώνισμα.

Το επόμενο Σάββατο του πρωταθλήματος, στις 23/2 γίνεται στην Κων/πολη το βαλκανικό κλειστού (ενω την Κυριακή το πανελλήνιο ανωμάλου στα Τρίκαλα) και βέβαια η κορυφαία διοργάνωση είναι στις 1-3/3 στο Goeteborg, το πανευρωπαικό κλειστού

Η δήλωση συμμετοχής του πανελληνίου πρωταθλήματος για τα σωματεία υποβάλλεται σε αρχείο EXCEL μέχρι την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, ηλεκτρονικά στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στο e-mail: marathon@segas.gr (το αρχείο excel υπάρχει στο site του ΣΕΓΑΣ)

Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής μέχρι των τριών (3) καλυτέρων αθλητών –τριών των Συλλόγων της Περιφέρειας (οχι για αθλητές που διαμένουν εντός Αττικής) σε κάθε αγώνισμα ατομικό ή σύνθετο, σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση και με την προϋπόθεση να είναι στην 3αδα της τελικής κατάταξης.
Επίσης θα δικαιούται κάλυψη εξόδων και ενός συνοδού, αν καλύπτονται οικονομικά από 3 έως 8 αθλητές-τριες και δύο συνοδών αν καλύπτονται από 9 και πάνω αθλητές-αθλήτριες.
Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώνει τους Συλλόγους ότι επιφυλάσσεται για την καταβολή των εξόδων μετακίνησης, διαμονής και διατροφής ανάλογα με το ύψος της τακτικής επιχορήγησης της Ομοσπονδίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Προηγούμενο άρθροΣτα Τρίκαλα το πανελλήνιο ανωμάλου στις 24/2
Επόμενο άρθροΜαθητικός Ανώμαλος Δρόμος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ