Η αυλαία του Αυθεντικού Μαραθωνίου πέφτει την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου στο Πολεμικό Μουσείο στις 18:00, όπου θα γίνουν οι Βραβεύσεις σε ατομικό επίπεδο, φορέων και ομαδικών κατηγοριών.
Η τελετή βράβευσης που οργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ εδώ και αρκετά χρόνια αποτελεί ουσιαστικά το κλείσιμο της προηγούμενης διοργάνωσης και ταυτόχρονα την έναρξη των διαδικασιών της νέας του τρέχοντος έτους.

Στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου θα βραβευτούν οι ομαδικές συμμετοχές με βάση την βαθμολογία που συγκέντρωσαν στον Μαραθώνιο και στους αγώνες δρόμου 10 και 5χλμ και αποτελούν τις κατηγορίες ομάδων Χορηγών, Σχολείων, Γενική Κατάταξη Συλλόγων Δρομέων Σωματείων, Σχολείων κλπ.
Στην κατηγορία ατομικέ βραβεύσεις θα βραβευτούν πρόσωπα και φορείς που συμβάλλουν στην προβολή, στην άψογη διοργάνωση και στην ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

Μεταξύ άλλων θα βραβευτούν η εφημερίδα «Τα Νέα, ένθετο Τρέχω» για την προβολή της διοργάνωσης και τη δημιουργία ενθέτου για το τρέξιμο γενικότερα, ο παλαιός πρωταθλητής Νότης Παπούλιας για την οικογενειακή συμμετοχή με τους δύο υιούς του. Επίσης η εθελοντική ομάδα της Ανατολής Νέας Ιωνίας, οι διασώστες της ομάδας RSF Hellas, ο σύλλογος γονέων του Λυκείου-Γυμνασίου Αυλώνα για την συγκέντρωση ρουχισμού που παρέδωσε στυς ανηλίκους των φυλακών Αυλώνα και το σύνολο κρουστών «Λαγοί» για την εμψύχωση των δρομέων κατά τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

“πηγή:ΣΕΓΑΣ”

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα Άγ. Κοσμάς – 11/1/2015
Επόμενο άρθροΚορυφαίοι Φιλιππίδης και Στεφανίδη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ