Το πρωινό της Β’ ημέρας δεν είχε καλή εξέλιξη για την ελληνική αποστολή και ιδίως το φινάλε με τον Φραντζεσκάκη να βγαίνει άκυρος
-> Ελληνικές συμμετοχές – αποτελέσματα

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης που είχε την καλύτερη επίδοση στη σφυροβολία αγωνιζόταν στο Β’ γκρουπ. Ξεκίνησε με βολή πάνω από το όριο των 74μ., που όμως βγήκε άκυρη καθώς πάτησε τομέα.
-> video

Στη συνέχεια οι 2 επόμενες βολές του βρήκαν κλωβό κι έτσι αποκλείστηκε άδοξα.
Έχει όμως όλο το μέλλον δικό του, όπως όλα τα παιδιά της κατηγορίας που καλούνται να διαχειριστούν και τις επιτυχίες και τις αποτυχίες και να αποκομίσουν εμπειρίες.

Πριν, στο Α’ γκρουπ ο Κώστας Ζάλτος είχε καλύτερη προσπάθεια στα 63,49μ. Ο 12ος πέρασε με 68,46μ., καλύτερος ήταν ο Βρετανός Norris με 76,95μ. (πήγε με τη 2η επίδοση) ενώ στον αγώνα είναι και ο Ουκρανός Kokhan που προ ημερών κέρδισε με παγκόσμια επίδοση το Ευρωπαικό Παίδων με την 5κιλη.

Στη σφαιροβολία η Μαρία Μαγκούλια ξεκίνησε χαμηλά, έφτασε στην 3η προσπάθεια στα 14,17μ. και κατετάγη 17η ενώ η πρόκριση έκλεισε στα 14,56μ. Καλύτερη το πρωί ήταν η Alyssa Wilson από τις ΗΠΑ με 17,02μ.

Στα προκριματικά των 110μ. με εμπόδια, αγωνίστηκε ο πρώτος από τους 4 της αποστολής της Κύπρου, ο Κωνσταντίνος Τζιακούρης που τερμάτισε σε 14.25 κι έμεινε εκτός ημιτελικών.

-> Πρόγραμμα – πληροφορίες

Το απόγευμα μεταξύ των προκριματικών είναι και του επί κοντώ εφήβων όπου μετέχει ο Duplantis.
Ολοκληρώνεται το 10θλο, ενώ έχει 5 τελικούς : σφαίρα Ν, μήκος Ε, ακόντιο Ν, 3000μ. Ν και στο τέλος τα 100μ Εφήβων.

Προηγούμενο άρθροΗράκλεια
Επόμενο άρθροTampere: Οι Αυστραλοί το 10θλο, η 7θλήτρια Shukh το ακόντιο, Ινδονήσιος τα 100μ, 2 χρυσά η Ιαπωνία τη Β’ ημέρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ