Στη Γερμανία συνεχίζει να αγγωνίζεται ο Κώστας Φιλιππίδης, που στο meeting επικοντώ του Rottach πέρασε τα 5,70μ. και πήρε την 3η θέση.
Τα 5,77μ. πέρασαν ο Αμερικανός Kendricks και ο Γερμανός Gaul, ενώ στα 5,70μ ήταν ισόπαλοι με και οι daSilva, Barber, Hollis.

Την Τρίτη 19/7 ο Φιλιππίδης και οι όλοι οι προαναφερθέντες αθλητές θα κάνουν νέο αγώνα, στο Jockgrim.
Στις γυναίκες ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Strutz, Gadschiew και McCartney.

Στην πόλη Szekesfehervar (παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας) τη Δευτέρα 18/7 γίνεται το meeting “Istvan Gyulai” στη μνήμη του επί 15 χρόνια Γεν.Γραμματέα της IAAF και 28 φορές πρωταθλητή Ουγγαρίας στα σπριντ.
Εκεί θα λάβει μέρος ο Λυκούργος Τσάκωνας στα 200μ. όπου θα είναι και οι I.Young, C.Mitchell. Ακόμη, ο Μιχάλης Αναστασάκης θα είναι στη σφυροβολία, με τα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος, Fajdek, Pars να είναι μαζί (ενώ στη Λευκορωσία γίνεται και meeting του Ivan Tsikhan)
Στο ύψος θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Χονδροκούκης (Κύπρος) όπου θα είναι και ο Bohdan Bondarenko και οι Thomas, Ghazal.

Εντωμεταξύ στο meeting ύψους του Eberstadt, o Derek Drouin πέρασε τα 2,38μ. με τον Barshim να κάνει 2,34μ. και τον Onnen 2,32μ.
Για πρώτη φορά πέρασε τα 2μ. η Γερμανίδα Marie-Laurence Jungfleisch, κάτι που μόνο η Lowe το εχει καταφέρει ως τώρα φέτος στον ανοικτό στίβο. Η Licwinko σημείωσε 1,96μ.

Στο Szekesfehervar ξεχωρίζουν ακόμα στις γυναίκες στη σφυροβολία οι Wlodarszyk και Heidler, στη σφαιροβολία οι Adams και Schwaitz, στα 100μ. και στο μήκος η Bartoletta και η Okagbare (που προχθές έτρεξε 200μ στο Βέλγιο σε 22.77), στα 200μ. οι Campbell, Whitney, στα 800μ. η Niyonsaba, στα εμπόδια η Ali. Στους άνδρες, στα 400μ. ο K.James, στα εμπόδια οι A.Merritt, McLeod, στα 800μ. ο Rudisha και στα 1500μ. ο S.Kiplagat, στα 100μ. οι Powell, Rodgers, Collins, Simbine.

-> Πρόγραμμα/συμμετοχές

Σε meeting στο Sotteville θα λάβει μέρος ο Renaud Lavillenie και μεταξύ άλλων ο Mekhissi, η Lalova, η Williams-Mills.
Στα 800μ. θα αγωνιστεί και η κάτοχος του παγκυπριου ρεκορ Ναταλία Ευαγγελίδου.

-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Προηγούμενο άρθροΟστικό οίδημα η Κυριακοπούλου και αγώνας δρόμου για Ριο
Επόμενο άρθροΠαγκόσμιο Ε/Ν (Bydgoszcz)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ