Στο σύνολο 14 παιδια χρειάζονταν για να συμπληρωθουν 6αδες απο Ελλαδα και να γίνουν κανονικά όλα τα αγωνίσματα στην τελική φάση του Σχολικού πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζουμε πως βάσει ανακοίνωσης, “Τα αγωνίσματα στα οποία οι προκρινόμενοι μαθητές-τριες με βάση τα όρια είναι λιγότεροι από 6, μη υπολογιζόμενων των αθλητών-τριών από την Κύπρο, δεν θα διεξαχθούν σύμφωνα με την 41871/Γ4/11-4-2012 (Φ.Ε.Κ. 1296/τ.Β΄/12-4-2012) Υπουργική Απόφαση.
Τα αγωνίσματα που δεν θα διεξαχθούν είναι : ΑΓΟΡΙΑ:1) Δρόμος 100 μ. ,2) Δρόμος 3000 μ. ,3) 2000 μ. Φυσικά εμπόδια, 4) Ύψος, 5) Όκταθλο. ΚΟΡΙΤΣΙΑ : 1) Δρόμος 100 μ.”
Ακόμη δεν είναι και εντελώς βέβαιο, καθώς στις λίστες πρόκρισης αναγράφονται όλοι -μεχρι συμπλήρωσης 11 παιδιών- που έκαναν τα όρια, ότι θα αγωνιστούν και όσοι δεν ειναι στις 4 καλύτερες επιδόσεις πέραν των πρωταθλητών ομίλων (είναι πάνω απο 15 περιπτώσεις).
– αποτελέσματα: www.stivoz.com/forum/showthread.php?6792)

Ο ΣΕΓΑΣ άλλαξε τις ημερομηνίες του διασυλλογικού, αλλά και η Κύπρος προσάρμοσε το πρωτάθλημα Ε/Ν, για το σχολικό που τελευταία στιγμή αποφάσισαν οι αρμόδιοι να ορίσουν χρονικά (με την απίθανη διαφορά φάσεων, μίας εβδομάδας) και τώρα κάποιοι, μεταξύ των οποίων και αθλητές με αξιόλογες επιδόσεις φαίνεται πως δεν θα αγωνιστούν, οπως και να διεκδικήσουν μόρια κάποιοι, καθώς το αγώνισμά τους δεν συμπληρώνεται -με τα παράλογα σε κάποιες περιπτώσεις νέα όρια που τέθηκαν.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της τελικής φάσης ακόμη δεν έχει βγει, και όλοι είναι στην αναμονή. Την Τετάρτη μάλιστα έχει ποδοσφαιρικό αγώνα και φαίνεται πως (εκτος των συνθέτων) όλα τα αγωνίσματα θα γίνουν Τρίτη -ενώ κάποια αγωνίσματα στο βοηθητικό, με τις ρίψεις σχεδόν βέβαιο. Θα μπορούσε να υπάρξει η εναλλακτική να γίνουν Πέμπτη αντί Τρίτης οι αγώνες καθώς υπάρχει περιθώριο για ταα σχολεία, αλλά και μήπως προλάβουν να αλλάξουν προς το καλύτερο κάποια πράγματα ως τότε, αλλά…

Όσο για το Υπουργείο, έγιναν και γίνονται προσπάθειες επικοινωνίας απο πολλούς ανθρώπους του στίβου, δεν απαντάει…

Οι συμμετέχοντες μαθητές-μαθήτριες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα Αττικής.
Όσο για εκεί, απλά σας παραθέτουμε τις “Πληροφορίες σχετικές με την διαμονή στις κατασκηνώσεις Αγ.Ανδρέα-Αττικής”:
<<Σχετικά με την παραμονή των αθλητών και συνοδών στις κατασκηνώσεις θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι λογω τις ιδιαιτερότητας του χώρου κάθε άτομο θα πρέπει να έχει μαζί με τα προσωπικά του είδη ακόμη τουλάχιστον ( σαμπουάν – σαπούνια ) δυο-τρείς πετσέτες-προσόψια ,αλοιφή για τσιμπήματα κουνουπιών (πχ fenistil ) αντιδιαροιακά χάπια ( πχ. Imodium ) και οτιδηποτε άλλο νομίζουν ότι χρειάζεται για την παραμονή τους σε κατασκηνωτικό περιβάλλον. Οι μαθητές αθλητές -αθλήτριες θα φιλοξενηθούν σε ξύλινα φινλανδικά σπίτια ( 24κλινα ) ενώ οι συνοδοί σε δίκλινα δωμάτια στο κεντρικό κτίριο πάνω από το εστιατόριο . Η σίτιση θα γίνεται από catering στο εστιατόριο της κατασκήνωσης ( υπαίθριος σκεπαστός χώρος ) . Κατά την άφιξη σας οι συνοδοί θα παρουσιάζονται στην γραμματεία της κατασκήνωσης η οποία ευρίσκεται 20 μέτρα από την κεντρική είσοδο όπου θα παραλαμβάνουν όλο το έντυπο υλικό και όλες τις πληροφορίες που αφορούν την παραμονή τους στον κατασκηνωτικό χώρο .>>

ΥΓ: Αξίζει να διαβάσετε και το σχετικό blog για τον Σχολικο αθλητισμό: www.stivoz.com/forum/entry.php?70

Προηγούμενο άρθροΟι αθλητές που προκρίνονται στο σχολικό
Επόμενο άρθροΣτα βοηθητικά του ΟΑΚΑ το σχολικό. Το πρόγραμμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ