Το πρωτάθλημα κλειστού των ΗΠΑ διεξάγεται παράληλα με το πανευρωπαικό, στο Albuquerque στο Ν.Μεξικό. Οι συμμετοζές μπορεί να μην είναι πολλές και τόσο καλές γα τα δεδομένα των ΗΠΑ, ωστόσο υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις με αποκορύφωμα την Jehn Suhr, την κατοχο πλέον του παγκοσμίου ρεκόρ στο επικοντώ..!
Η Suhr πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,02μ -όπως και όλα τα προηγούμενα ύψη απο τα 4,65 που ξεκίνησε- ενώ μετά τοποθέτησε τον πήχη στα 5,07μ επιδιώκοντας να κάνει απόλυτο ρεκόρ, καθώς η Isinbayeva έχει 5,06μ στον ανοικτό.

Η Suhr μετά δήλωσε: “Πίεσα τον εαυτό μου. Ήξερα πως κάποια πράγματα μπορουν να συμβούν, απλά να είμαι υγιής και να προχωρήσω. Ήξερα πως αν μπορούσα να μείνω συγκεντρωμένη και να εκτελέσω τις οδηγίες που είχα, θα μπορούσε να συμβεί. Γνώριζα που ημουν απο την προπόνησή μου, αλλα δεν θα αφηνα άλλους να το ξέρουν. Είμαι περήφανη που πέρασα τα 5μ που είναι ένα φράγμα. Πλέον άφου τα έχω περάσει, τα 4,80μ θα μου κακοφαίνονται.”
Μετά έκανε μνεία στην Kylie Hutson που πέρασε τα 4,75μ αλλά και τη συναθλήτριά της, την Janice Kepler που πέρασε τα 4,60μ. (Όμως έμεινε 4η με ίδια επίδοση με την 3η, Mary Saxer). Τονισε πως πολλές κοπέλες έκαναν καλές επιδόσεις και ότι το επικοντώ των ΗΠΑ ανεβαίνει ιδιαίτερα, κάτι που είδαμe και θα το δεί ο κόσμος σύντομα στα αποτελέσματα.

Δείτε το video:

Προηγούμενο άρθροGoeteborg: Mάστορας "Πίστεψα στο μετάλλιο"
Επόμενο άρθροGoeteborg-Ξύπνησαν με… παγκόσμια διάθεση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ