Μετά τη ματαίωση της διοργάνωσης του ημιμαραθωνίου της Αθήνας (δείτε->εδώ) που είχε επαναπρογραμματιστεί για τις 20/9, το πανελλήνιο πρωτάθλημα του αγωνίσματος ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία πως μεταφέρεται, για την ίδια ημέρα, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στην περιοχή Σχοινιά.

Εκεί υπάρχει μετρημένη κυκλική διαδρομή (γύρω από τη λίμνη) απόστασης 4971μ. που θα τρέξουν 4 φορές οι αθλητές – και τα υπόλοιπα 1214μ.
Η ώρα εκκίνησης θα είναι ίδια, στις 7:30πμ, για τους άνδρες, ενώ για τις γυναίκες αναμένεται να δοθεί 10 λεπτά αργότερα. Θα αγωνιστούν έως 50 Άνδρες και έως 30 Γυναίκες – που έχουν τα σχετικά όρια συμμετοχής (και δεν έχουν καλύψει 2 ατομικά αγωνίσματα στα φετινά πανελλήνια πρωταθλήματα Α/Γ).
Για τις δηλώσεις συμμετοχής, για τις οποίες υπήρχε προθεσμία έως σήμερα, δόθηκε παράταση μέχρι τις 14/9. Η τελική επιλογή των συμμετεχόντων αθλητών – τριών θα γίνει από την επιτροπή Αθλητικού Σχεδιασμού (ΕΠΑΣ) του ΣΕΓΑΣ.

-> Πληροφορίες

Το πρωτάθλημα ημιμαραθωνιου είχε πρωτογίνει δύο χρονιές (1996-1997) σε διαδρομή από τον Μαραθώνα ως το Πικέρμι. Επανήλθε το 2012, παράλληλα με τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας που ξεκίνησε τότε και διεξάγεται συνεχώς παράλληλα, όμως φέτος αναγκάζεται να μετακομίσει.

Η ανακοίνωση

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο, στην περιοχή του Σχινιά.

Η διοργάνωση θα γίνει με βάση τα ανανεωμένα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, που αφορούν στις εκτός σταδίου διοργανώσεις και χωρίς την παρουσία κοινού στον περιβάλλοντα χώρο.

Για την διευκόλυνση των σωματείων, δίνεται παράταση στην αποστολή δηλώσεων συμμετοχής (στο email entries@segas.gr), μέχρι τη Δευτέρα (14/9) στις 14.00, μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας, καμία δήλωση δε θα γίνει δεκτή.

Προηγούμενο άρθροΔεν ματαιώνονται οι διοργανώσεις της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΜαταίωση της σειράς Run Greece

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ