Το 60ο βαλκανικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ήταν προγραμματισμένο για το Μάρτιο στην πόλη Cuprija της Σερβίας, όμως τότε οι πλημμύρες και οι κακές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή οδήγησαν στην αναβολή του, με νέα ημερομηνία να ορίζεται η 5η Νοεμβρίου.

Η ομάδα που είχε συγκροτηθεί τότε και βάσει του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου θα είναι σχεδόν η ίδια.
Στην ομάδα προστέθηκε ο νικητής στο Μαρκόπουλο, ο Δήμος Μαγγίνας, που (όπως και ο Πούλιος) τον Μάρτιο δεν θα λάμβανε μέρος – στους Άνδρες θα είναι και ο Χρήστος Καλλίας.

Στις Γυναίκες δεν θα είναι η Γιώτα Βλαχάκη που ταλαιπωρείται ακόμα από κάταγμα κοπωσης στην ηβική περιοχή, ενώ εξαρχής δεν ήταν και η πρώτη νικήτρια, η Ρεμπούλη, που ετοιμάζεται για άλλες διοργανώσεις και για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο – και θα είναι μόνο η Ελευθερία Πετρουλάκη.

Στους Νέους δεν αγωνίζεται ο Γκούρλιας (ενω 2ος ήταν ο Κύπριος Φράγκου) και θα πάρουν μέρος οι Λάμπρος Μαλτέζος και Σπύρος Ιατρόπουλος.

Στις Νέες θα είναι οι πρώτες 3: η Ζωή Ανδρικοπούλου, η Ροδαμα Λαγωνίδου και η Ειρήνη Τσουπάκη.

Αντίστοιχα στους Εφήβους ο Γιώργος Τάσσης, ο Χρήστος Παπούλιας και ο Κώστας Σταμούλης.

Στις Νεάνιδες, η Κατερίνα Κουτλή, η Κατερίνα Δόβρου και η 4η του πρωταθλήματος, η Ειρήνη Μιχαλα.
Τρίτη ήταν η Βασιλεία Γουνάκη που διαμένει Βέλγιο και τότε δεν μπορούσε να λάβει μέρος, με την ομάδα να παραμένει όπως ορίστηκε.

Σημείωση: Με τη Γουνάκη υπάρχουν και κάποιες εκκρεμότητες, ως προς το δικαίωμα συμμετοχής της στα πρωταθλήματα (τον Ιούνιο έκλεισε τα 18 της χρόνια)

Προηγούμενο άρθροΟι καλύτεροι της χρονιάς στον κόσμο – ψηφοφορία μέχρι την 1/11
Επόμενο άρθροKipchoge και Sumgong οι κορυφαίοι της AIMS – Στις 10-12/11 το 21ο παγκόσμιο συνέδριo στην Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ