Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕΑΣ στη μηνιαία τακτική του συνεδρία, μέσω τηλεδιάσκεψης, ενέκρινε η διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων – 3ης Κατηγορίας να μεταφερθεί από τη Λευκωσία (ΓΣΠ) στη Λεμεσό (Τσίρειο Στάδιο). 

Όπως αναφέρει η Κυπριακή Ομοσπονδία “προχώρησε στην αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της διοργάνωσης που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19-20 Ιουνίου 2021, ύστερα από τα προβλήματα που προέκυψαν στην ανακατασκευή του ελαστικού τάπητα του Εθνικού Σταδίου Στίβου και τη διαπίστωση ότι οι εργασίες δεν θα ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να γίνουν στις 19-20 Ιουνίου 2021, είναι υψηλών προδιαγραφών και απαιτούνται να γίνουν ιδιαίτερες ενέργειες που αφορούν κυρίως τη φιλοξενία, διαμονή και διακίνηση των ξένων αποστολών.  Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στο αγωνιστικό μέρος των αγώνων και ειδικότερα στην προβολή τους μέσω του ΡΙΚ το οποίο ανέλαβε τη συνολική παραγωγή.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εστιάζεται κυρίως στην εφαρμογή εξειδικευμένων Πρωτοκόλλων που αφορούν τον covid-19  και απαιτεί τη λήψη ουσιαστικών μέτρων ου αφορούν την ασφάλεια και υγεία των συμμετεχόντων.”

Η Κύπρος έχει αναλάβει για φέτος τη διοργάνωση και αποσκοπεί βέβαια και στην επάνοδο. Στην 3η κατηγορία είναι επίσης: Αλβανία, Ανδόρα, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Γεωργία, Κόσοβο Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Σαν Μαρίνο, Σερβία και μεικτή ομάδα μικρών κρατών.

-> Ιστορικό διοργάνωσης

Προηγούμενο άρθροΤα εθνικά πρωταθλήματα στο προσκήνιο – Αναμονή στη Ρωσία για “ΑΝΑ”
Επόμενο άρθροΜε 10 στην Πόλη και στόχο το Τορουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ