Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα συνεχίσει από σήμερα και για μια εβδομάδα, ο Δημήτρης Χονδροκούκης την προετοιμασία του για τη θερινή σεζόν. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του ύψους, με την επιστροφή του στην Ελλάδα συμμετείχε σε μια σειρά από εκδηλώσεις, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να παραμείνει προσηλωμένος στην προπόνηση του. Οι υποχρεώσεις της θερινής σεζόν είναι πολλές και όχι μόνο απαιτείται σκληρή προπόνηση, αλλά και ηρεμία. Ο αθλητής θα βρεθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στον πρώτο σταθμό της προετοιμασία του πέραν της προπόνησης θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν πρώτο προγραμματισμό για τους αγώνες της θερινής σεζόν.

Ο αθλητής, που γυμνάζεται με τον πατέρα του Κυριάκο Χονδροκούκη, έχει μπροστά του δύσκολη σεζόν στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνεται το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Κι αν για την πρώτη από τις δύο διοργανώσεις δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα λάβει μέρος, ο αθλητής έχει καταλήξει στο ότι θέλει να δώσει το παρών σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες της σειράς Diamond League.

“Θεωρείται δεδομένο πως θα επιδιώξουμε τη συμμετοχή του σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες της σειράς των διαμαντιών”, είπε ο Κυριάκος Χονδροκούκης. Η σειρά των κορυφαίων μίτινγκ στίβου ξεκινά από τις 11 Μαΐου στη Ντόχα, όπου είναι πιθανό να ξεκινήσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο 24χρονος την Δευτέρα (2/4) τιμήθηκε από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, με αφορμή την επιτυχία της Κωνσταντινούπολης.

Προηγούμενο άρθρο7ος Μαραθώνιος Θεσ/νίκης "Μέγας Αλέξανδρος"
Επόμενο άρθροΔεν…κρατιέται!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ