Στους αγώνες που εγκαινίασαν το νέο ελαστικό ταρτάν του Σταδίου της Πολωνικης πόλης ξεχώρισε ο Εβγκένι Λικιανένκο που ξεπέρασε τα 6 μέτρα στο άλμα επι κοντώ των ανδρών. Ο 23 χρονος Ρώσος πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη τα 6.01 αλλά δυστυχώς απέτυχε στα 6.05 όμως απέδειξε ότι μπορεί στο μέλλον να πλησιάσει το άπιαστο ρεκόρ του αγώνίσματος που κρατά ο “Τσάρος” Σεργκέι Μπούμπκα ενώ έβαλε υποθήκη για ένα μετάλλιο στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Γιούρι Μπορζακόφσκι που κέρδισε στα 800 μέτρα των ανδρών με 1.45.56.

Στο ίδιο μήτινγκ που λειτούργησε και σαν Test Event εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων Νεανίδων που θα διεξαχθεί σε λίγες ημέρες στο Στάδιο της Πολωνικής πόλης αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο Έλληνας άλτης κατέλαβε τη δεύτερη θέση με επίδοση 17.05 δυστυχώς όμως το άλμα αυτό έγινε με ευνοϊκό άνεμο +3,2 γεγονός που του στερεί την αναγνώριση. Με αυτόν τον τρόπο όμως ο Τσιάμης επιβεβαίωσε ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επάξια διεκδεικεί μια θέση στην Ολυμπιακή ομάδα της χώρας μας. Τα υπόλοιπα άλματα του αθλητή του Ολυμπιακού ήταν 16.47, 16.21, 16.10 ενώ είχε και δυο άκυρα σε ένα αγώνισμα που νικητής αναδείχθηκε ο Βρετανός Idowu (17.36) που διανύει μια εξαιρετική χρονιά.

Τέλος, ο Θοδωρής Αναγνωστού που αποτελούσε τη δεύτερη ελληνική παρουσία στο μήτινγκ εγκατέλειψε στα 3000 μέτρα με φυσικά εμπόδια.

Προηγούμενο άρθροTrials ΗΠΑ – ξανα την Πεμπτη
Επόμενο άρθροΠρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας