Σε αρκετές και σημαντικές διοργανώσεις θα συμμετάσχουν τις επόμενες μέρες κύπριοι αθλητές και αθλήτριες με βάση το αγωνιστικό πρόγραμμα και τις εισηγήσεις που πρότεινε η Τεχνική Επιτροπή της ΚΟΕΑΣ προς το διοικητικό συμβούλιο, τις οποίες και ενέκρινε στην προχθεσινή του συνεδρία- Τρίτη 5 Ιουνίου- . Συγκεκριμένα οι αθλητές – τριες θα πάρουν μέρος:
-Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 χρόνων που θα διεξαχθεί στην Οστράβα στις 14-17 Ιουλίου
-Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που θα γίνει στο Ταλίν 21-24 Ιουλίου
-Στους Αγώνες Νέων Ευρώπης στην Τραπεζούντα 24-29 Ιουλίου
-Στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα στην Κίνα στις 12-22 Αυγούστου
-Στους Κοινοπολιτειακους Αγώνες Νέων στη Μεγάλη Βρετανία στις 7-11 Σεπτεμβρίου
-Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Νταεγού της Κορέας στις 27 Αυγούστου μέχρι 4 Σεπτεμβρίου .
Μέχρι τώρα ο μόνος αθλητής που μπορεί να συμμετάσχει είναι ο Κυριάκος Ιωάννου στο ύψος. Θα γίνει προσπάθεια από την ομοσπονδία για να μπορέσει να λάβει μέρος και μια αθλήτρια.

Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση της Τ.Ε. για τη λειτουργία του σχεδιασμού κινήτρων μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.
Ακόμα το συμβούλιο ανασκόπησε τα αποτελέσματα των Αγώνων Μικρών Ευρώπης, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων και των Παγκυπρίων Αγώνων Ανδρών και Γυναικών. Για τους τελευταίους το Δ.Σ επισήμανε ότι ήταν από τις καλύτερες εσωτερικές διοργανώσεις που έγιναν μέχρι σήμερα και συγχάρηκε το διοργανωτή ΓΣΟ.
Τέλος μελέτησε την οικονομική κατάσταση της Ομοσπονδίας και αποφάσισε να συνεχίσει το έργο της μέσα στις οικονομικές της δυνατότητες .

Προηγούμενο άρθροΑποκλείστηκαν Καλλένου, Παναγιώτου & Καζακαίος.
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα u23 – Ostrava ( 14 – 17 Ιουλίου 2011 )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ