Η 17χρονη Παναγιώτα Δόση του ΑΟ Κερκυρας είναι από τις πλέον φερέλπιδες αθλήτριες, έχοντας περάσει στο ύψος πέρυσι τα 1,83μ. στον ανοικτό και ομοίως φέτος στον κλειστό, σημειώνοντας πανελλήνια ρεκόρ κορασίδων.

Φέτος στον ανοικτό έκανε 1,80μ. στο διασυλλογικό Π/Κ και κέρδισε την Παγκόσμια Γυμνασιάδα με 1,77μ. Ενόψει του Ευρωπαικού Π/Κ που γίνεται 5-8/7, έχει ως τώρα φέτος τη 2η επίδοση στην κατηγορία (μετά την Mahuchikh από την Ουκρανία).

Καθώς αρκετά είχαν ακουστεί ανεπίσημα βέβαια για την κατάστασή της τον τελευταίο καιρό, ο προπονητής και πατέρας της Θεόδωρος Δόσης έκανε μια σχετική ενημέρωση με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Οφείλοντας ενημέρωση και προς αποκατάσταση της αλήθειας πρώτα ως προπονητής και μετά ως πατέρας της Παναγιώτας πληροφορώ τους φίλους του στίβου ότι η Παναγιώτα Δόση είναι σε περίοδο ειδικής προετοιμασίας για τον στόχο αγώνα της χρονιάς που είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων.

Μετά την Παγκόσμια Γυμνασιάδα διαγνώστηκε ένα μικρό ίχνος οιδήματος στην μέση της πιθανόν στα πλαίσια ήπιας κάκωσης από καταπόνηση. Η ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί συνέστησε αποφυγή αγωνιστικών αλμάτων για 3 εβδομάδες και προσαρμογή της προπονητικής προετοιμασίας.
Αποφασίσαμε να αποφύγουμε κάποιους αγώνες ως το τέλος του Ιουνίου δίνοντας τριπλάσιο χρόνο ξεκούρασης από τον συνιστώμενο.

Τώρα είναι χωρίς κανένα ίχνος πόνου, ακολουθεί την προγραμματισμένη προετοιμασία της και αποφεύγουμε απλά …….αγωνιστικές εντάσεις ώστε να δώσουμε στον παράγοντα χρόνο να κάνει την ιαματική δουλειά του.”

Προηγούμενο άρθροΗ ομάδα για τους Μεσογειακούς Αγώνες
Επόμενο άρθροΠαγκύπριοι Αγώνες (Παραλίμνι) 2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ