Στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης, η Λιάνα Παπαδοπούλου βελτίωσε κατά 3 εκατοστά το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων που είχε κάνει πριν δύο εβδομάδες, καθώς έτρεξε τα 60μ. εμπόδια σε 8.60. Πλέον η αθλήτρια του ΓΣ Λαγκαδά και του Γιώργου Σαράφη κοιτάει τον ανοικτό στίβο και τα 100μ. εμπόδια -μελλοντικά μάλλον και τα 400μ. εμπόδια.

Στους άνδρες ο Μιχάλης Κιάφας ήταν πρώτος με 8.16 ενώ έτρεξε και σε 6.93 τα 60μ. όπου ήταν δεύτερος πίσω από τον Λάζαρο Τοσίδη που σημείωσε 6.86.
Η νεάνιδα Σοφία Ιωσηφίδου κέρδισε τα 60μ. με 7.78 με την Σαμάνη να είναι δεύτερη με 7.88 – ενώ κέρδισε τα εμπόδια με 8.91.

Στη σφαιροβολία νικητής ήταν ο Γεράσιμος Θεοδώρου με 17,20μ., ενώ άκυροι ήταν οι Ζώτος και Λατιφλάρι. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης κέρδισε στην κατηγορία παίδων με 19,02μ. όπως και στην εφήβων με 17,32μ. Ο Μουζενίδης είναι ο κάτοχος του ρεκόρ παίδων (ενώ για δύο εβδομάδες έως σήμερα είχε και το ρεκόρ εφήβων)
Στις γυναίκες η Σιδηροπούλου έριξε 12,98μ.

Τα 5μ. πέρασε ο Κύπριος Στυλιανού στο επικοντώ και τα 2μ. ο Φραγγογλου στο ύψος ενώ η Αλβερτσιάν έκανε 12,88μ στο τριπλούν

-> Αποτελέσματα Θεσσαλονίκης

Στην ημερίδα της Πάτρας στη μνήμη της Μάυρας Παπαλάμπρου, ξεχώρισε η -αθλήτρια του συλλόγου της, της Παναχαικής- Κατερίνα Κυριακοπούλου που επανέρχεται μετά από προβλήματα τραυματισμών και ανεβαίνει όλο και ψηλότερα – αυτή τη φορά πέρασε τα 1,75μ. στο ύψος. Μετά είχε καλά άλματα και στα 1,79μ, και πλέον στοχεύει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

-> Αποτελέσματα Πάτρας

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα Θεσ/νίκη 6.2
Επόμενο άρθροΑπογείωσε τη σφαίρα ο Χατζημιχαήλ στον Άγιο Κοσμά, ατομικό ο Τσάκωνας, στο παρά 1 η Πεσιρίδου (+photoz)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ