Στο διεθνές meeting της Καταλωνίας στο Sabadell, η Genzebe Dibaba έκανε την καλύτερη επίδοση που έχει επιτευχθεί στο ανεπίσημο αγώνισμα των 2000μ, όχι μόνο σε κλειστό στίβο (όπου δεν λογίζεται ως παγκόσμιο ρεκόρ) αλλά και για ανοικτό όπου είχε πριν 22,5 χρόνια με 5.25.36 από τη Sonia O’Sullivan

Η πρωταθλήτρια της Αιθιοπίας που αύριο κλείνει τα 26 της χρόνια, τερμάτισε σε 5.23.75 – ενώ έχει στην κατοχή της τα παγκόσμια ρεκόρ των 1500μ. σε ανοικτό και σε κλειστό όπως και των 3000μ. κλειστού.

Η Λιλη Αλεξούλη στο μήκος είχε 2 έγκυρα άλματα, στα 6,25μ. και στα 6,38μ. και κέρδισε το αγώνισμα. Σειρά έχει ο αγώνας στο Linz στις 10/2, όπου θα προσπαθήσει εκ νεου για το όριο των 6,50μ.

Την Τετάρτη 8/2 στο Παρίσι στο meeting de Bercy θα λάβει μέρος ο Κώστας Δουβαλίδης στα 60μ. εμπόδια επιδιώκοντας αρχικά το όριο των 7.74, ενω θα αγωνιστεί εκ νέου στον 4ο αγώνα της σειράς World Indoor Tour στο Torun της Πολωνίας – όπου θα είναι και ο Μπανιώτης στο ύψος. Την ίδια μέρα ο Φιλιππίδης θα αγωνιστεί στο μεγάλο meeting ISTAF στο Βερολίνο. Στις 11/2 η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι στα ιστορικά Millrose Games στη Νέα Υόρκη.
Πολλές ελληνικές συμμετοχές θα υπάρχουν αυτές τις ημέρες και σε meetings σε Λουξεμβούργο και Γανδη.

-> Αγώνες Ελλήνων στο εξωτερικό

Προηγούμενο άρθροΤελευταίο τεστ πριν το πρωτάθλημα το Σάββατο – έως τη Δευτέρα οι δηλώσεις
Επόμενο άρθροΔυνατά meetings με ελληνικές συμμετοχές στις 10 και 11 Φεβρουαρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ