Την πρώτη του συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη είχε ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρώην πρόεδρο και νυν ΓΓ Βασίλη Σεβαστή.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει άμεσα η καταβολή ενός μέρους από τα οφειλόμενα του προϋπολογισμού του 2012, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει καμία εικόνα σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2013, γεγονός που εμποδίζει τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον ελληνικό στίβο θεσμικά και οικονομικά. Οι δύο ισχυροί άνδρες της ομοσπονδίας, τοποθετήθηκαν σε θέματα που αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως αυτές του Αγίου Κοσμά και του ΟΑΚΑ, αλλά και της χρήσης του κλειστού της Παιανίας και του ΣΕΦ, ενόψει της χειμερινής δράσης.
Παράλληλα τέθηκαν ζητήματα για τα οποία πρέπει να μεριμνήσει η πολιτεία, όπως ο αθλητικός Νόμος και η σωστή λειτουργία του ΕΣΚΑΝ, αλλά και η γενικότερη επιστημονική στήριξη στον αθλητισμό.

Προηγούμενο άρθροΗ σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου
Επόμενο άρθροΣυνεχίζει ο Ευαγγελόπουλος. Επιτελικοί – Επιτροπές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ