Τις επόμενες 2 Κυριακές (26/5 & 2/6) έχουμε Εκλογές, οπότε αρκετοί διοργανωτές απέφυγαν ή άλλαξαν ημερομηνία προγραμματισμένων αγώνων για την περίοδο αυτή.

Τις Κυριακές αυτές δεν υπάρχει κάποιος αγώνας, ωστόσο πιο πριν δεν είναι και λίγες οι αγωνιστικές δραστηριότητες.

Την Παρασκευή 24 Μαίου στη Θεσσαλονίκη γίνονται οι “Αλεξάνδρειοι δρόμοι“, με το αμιγώς δρομικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει και να κλείνει με 10.000μ. ανδρών, για τα οποία όπως και για τα 3.000μ.στηπλ γυναικών καθώς και τα 3αρια , θα ισχύουν επιτεύξεις ορίων.

Το Σάββατο 25 Μαίου στη Λευκάδα γίνοντι οι “9οι Ιόνιοι Αγώνες“, στα Γρεβενά τα “Αχίλλεια” ενώ στην Παλλήνη οι αγώνες “Αμεινίας” όπου αναμένεται μεγάλη συμμετοχή.

Την επόμενη Τετάρτη, 29 Μαίου, στο Σχηματάρι είναι ο αγώνας “Ευ.Δεπάστας” με αρκετά αγωνίσματα να είναι κριτήριο, ενώ στην Έδεσσα διεξάγονται τα “Αλεξάνδρεια” – ο 1ος των φετινών αγώνων γκραν-πρι, που σημειώνεται πως είναι και αξιολογημένοι.

Το άλλο Σάββατο, μπαίνοντας πλέον στον Ιούνιο, στη Θεσσαλονίκη γίνονται τα “Χειμωνίδεια“, στην Ηγουμενίτσα τα “Γιτάνεια“, στο Λουτράκι τα “Θώδεια“.

Να αναφερθεί πως για τη Δευτέρα 3 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί το 10ο διαδικτυακό σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ, με θέμα “Προκαταλήψεις σε ζητήματα ντόπινγκ στον πρωταθλητισμό και σύγχρονα εργαλεία αποτροπής τους” (πρόγραμμα SAFEYOU).

Μετά, πλέον σειρά αρχίζουν να παίρνουν και τα διεθνή meeting με πρώτα χρονικά των αλμάτων στην Καλλιθέα, των συνθέτων στη Νάξο, τα Βενιζέλεια-Χανιά…

Προηγούμενο άρθροΣτο δρόμο για το Austin
Επόμενο άρθροΤο 1ο Συμπόσιο Κοινωνιολογίας Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus στις 28/5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ