Στο έλεος των διαρρηκτών βρέθηκε για μία ακόμη φορά το κλειστό στάδιο της Παιανίας. Η αφημένη στην τύχη της εγκατάσταση έγινε στόχαστρο «ποντικών» που φρόντισαν να το αδειάσουν.

Συγκεκριμένα, οι διαρρήκτες φαίνεται πως ήθελαν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση, καθώς μπήκαν στην αίθουσα ενδυνάμωσης και αφαίρεσαν όλα τα βάρη, την αίθουσα των κοιλιακών, ενώ πήραν ακόμη και μία ζώνη που χρησιμοποιούν οι αθλητές όταν γυμνάζονται!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο στάδιο γίνεται αντικείμενο επίθεσης «ποντικών», οι οποίοι προφανώς έχουν αντιληφθεί καλύτερα από τους υπεύθυνους το γεγονός ότι η εγκατάσταση είναι πλήρως εγκαταλελειμμένη και έτσι μπορούν εύκολα να κάνουν τη δουλειά τους. Μεταξύ άλλων έχουν κάνει «φτερά» καλώδια, ο υποσταθμός της ΔΕΗ και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που ήταν μέσα στο κλειστό.

Το στάδιο, που για μία ακόμη χρονιά μένει κλειστό για αγώνες αφού έχουν συσσωρευτεί προβλήματα που εμποδίζουν τη λειτουργία του καθώς απαιτούν αρκετά χρήματα, αποτελεί προς το παρόν μία… εικονική πραγματικότητα για το στίβο. Υπάρχει- τουλάχιστον μέχρι οι κλέφτες να αρχίσουν να αφαιρούν και τα… εξωτερικά του κομμάτια- αλλά μόνο στη θεωρία, αφού φιλοξενείται εκεί η χειμερινή δράση.

Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη Αττικής, το ζήτημα θα τακτοποιηθεί προκειμένου να παραδοθεί το έργο στο δήμο Παιανίας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές εργασίες και να είναι στη διάθεση του ΣΕΓΑΣ για το χειμώνα του 2015, αλλά μέχρι να γίνει αυτό πράξη, οι άνθρωποι του στίβου πιστεύουν ότι ακούν για μία ακόμη φορά υποσχέσεις. Και βέβαια, μέχρι να γίνει αυτό, μπορεί οι διαρρήκτες να έχουν πάρει από εκεί μέσα μέχρι και τον αγωνιστικό χώρο, καθώς είναι αφύλακτο.

Προηγούμενο άρθροΆσχημα νέα για τις σπρίντερ – H Fraser θα τρέξει στον κλειστό, έκανε πρεμιέρα με 7.11 (video)
Επόμενο άρθροΒοηθός καθηγητή με… κοντάρι –Η τρελή ζωή της Στεφανίδη & το ρεκόρ που παραλίγο να μην γίνει (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ