Η απόφαση του ΣΕΓΑΣ για ματαίωση της προγραμματισμένης για αύριο Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 Πανελλήνιας Ημερίδας Κλειστού Στίβου θεωρείται μεγάλο πλήγμα για τον Κυπριακό αλλά και τον Ελληνικό στίβο.

Οι όποιοι λόγοι που συντρέχουν στην οδήγηση για λήψη τέτοιας απόφασης από το ΣΕΓΑΣ , αφήνουν εκτεθειμένους τους Κυπρίους και Έλληνες αθλητές/τριες που για μεγάλο χρονικό διάστημα προετοιμάζονταν για συμμετοχή σε αγώνες κλειστού στίβου και την επίτευξη επιδόσεων που θα τους έδιδε το δικαίωμα για συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον επόμενο μήνα Μάρτιο στο Παρίσι(4-6).

Σε περίπτωση που η απόφαση του ΣΕΓΑΣ θα ισχύσει και για το επόμενο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου οι συνέπειες θα είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Πέραν των είκοσι (20) Κυπρίων αθλητών/τριων ήταν έτοιμοι για συμμετοχή στην Ημερίδα. Μετά τη ματαίωση της η ΚΟΕΑΣ είναι υποχρεωμένη νʼ αποταθεί σε Ευρωπαϊκές χώρες που διοργανώνουν αγώνες κλειστού στίβου αυτή την περίοδο, για να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής και επίτευξης επιδόσεων, με στόχο τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κλειστού. Γεγονός που θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ενώ ταυτόχρονα θα επιβαρυνθεί σημαντικά ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας.

Προηγούμενο άρθροΟ Guliyev έγινε…Τούρκος
Επόμενο άρθροΠρος λύση την ερχόμενη εβδομάδα το πρόβλημα με το κλειστό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ