Διπλή ελληνική παρουσία είχαμε στο meeting επικοντώ του Jockgrim στη Γερμανία την Τετάρτη.
Η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε την 3η θέση με 4,47μ. που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια ενώ δεν τα κατάφερε στα 4,57μ.

Η Yarisley Silva που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πριν 3 μέρες πέτυχε κάπως πιο βόρεια την καλύτερη φετινή επίδοση με 4,91μ., ήταν η νικήτρια με 4,72μ. και ρεκόρ meeting ενώ μετά επιχείρησε ανεπιτυχώς στα 4,92μ. Στη δεύτερη θέση ήταν η Γερμανίδα Martina Strutz που πέρασε τα 4,57μ. και δείχνει να επανέρχεται σε καλές επιδόσεις. Η Bauer απέτυχε στο αρχικό ύψος, ενώ στα 4,37μ. έμειναν Ptacnikova, Bloiuin και Lotout. Στις νέες, με 4,42μ. κέρδισε η Γερμανίδα Knaesche.

Στους άνδρες, ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν 5ος με 5,63μ. ενώ μετά προσπάθησε στα 5,77μ. Ο Καναδός Shawn Barber κέρδισε τον αγώνα με 5,83μ., όσο έκανε και ο Γερμανός Raphael Holzdeppe, ενώ και οι δύο τους, που έχουν και τις καλύτερες φετινές επιδόσεις μετά τον Lavaillenie, επιχείρησαν στη συνέχεια στα 5,93μ. Ο Lisek ήταν 3ος με 5,77μ. ενώ τα 5,63μ. πέρασαν και οι Scherbarth (4ος) και Kudlicka (6ος).

Τα διεθνή meeting συνεχίζονται με την 10. Αυγούστου να είναι η τελική ημερομηνία για επίτευξη ορίου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έτσι, την προσπάθεια αυτή θα κάνουν και οι Κύπριες πρωταθλήτριες Ραμόνα Παπαιωάννου και Ελένη Αρτυματά στα 200μ. το Σάββατο 8/8 στο Leuven του Βελγίου. Μαζί τους, θα κάνει και μια τελευταία κούρσα και η Ανδριάνα Φέρρα, ενώ στα 100μ. εμπόδια θα αγωνιστεί η Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Ακύρωσε τη συμμετοχή του εντωμεταξύ ο Ανδρέας Δημητράκης που δεν θα κάνει άλλον αγώνα στη σεζόν, όπως και ο Ανέστης Παπούλιας που ενδεχομένως να κάνει κάποιον αγώνα στο τέλος του μήνα.

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση Π/Κ Ελλάδος-Κύπρου (Λάρισα)
Επόμενο άρθροΜε 71 μέλη η Ρωσική ομάδα στο Πεκίνο και τις υψίστριες να ξεχωρίζουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ