Το… μπάχαλο που επικράτησε στα 60 μ. εξαιτίας των προβλημάτων με το χρονόμετρο σημάδεψε το πρωινό πρόγραμμα της πρώτης ημέρας. Στην πρώτη σειρά, εξαιτίας στιγμιαίας πτώσης της τάσης του ρεύματος, δεν λειτούργησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο. Αρχικά αποφασίστηκε η συγκεκριμένη σειρά- στην οποία έτρεχε ο Μάκης Στεργιούλης και χρονομετρήθηκε σε 6.5- να επαναληφθεί. Όταν όμως τα προβλήματα συνεχίστηκαν και σε δύο από τις επόμενες κούρσες- το χρονόμετρο ξεκίνησε από κάποιο σημείο της κούρσας και όχι με την εκκίνηση- αποφασίστηκε να γίνει η πρόκριση με βάση το χρονόμετρο χειρός, σε όλες τις σειρές. Τα στοιχεία του φώτο φίνις χρησιμοποιήθηκαν για την επίλυση των όποιων ισοπαλιών και αφίξεων, με εξαίρεση την πρώτη σειρά όπου αυτά δεν ήταν διαθέσιμα με αποτέλεσμα να γίνουν και ενστάσεις.

Στο μήκος, ο Γιώργος Τσάκωνας (7,60 μ.) και ο Λούης Τσάτουμας (7,54 μ.) έκαναν ένα άλμα και αποχαιρέτισαν για τον τελικό. Μία προσπάθεια έκανε και ο Μιχάλης Σταματόγιαννης στον προκριματικό της σφαιροβολίας, όπου με 18,91 μ. βελτίωσε τη φετινή του επίδοση.

Στα 400 μ., την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε ο Πέτρος Κυριακίδης (48.96) και ακολούθησαν ο Γιάννης Σταματελόπουλος (49.16) και ο Δημήτρης Γράβαλος (49.93). Πολύ καλή εμφάνιση έκανε στο αγώνισμα των γυναικών η κορασίδα Δέσποινα Μουρτά, που τερμάτισε σε 58.17.

Στα 60 μ. η ταχύτερη ήταν η Κύπρια Ραμόνα Παπαΐωάννου (7.50), ενώ εντός συναγωνισμού την καλύτερη επίδοση σημείωσε η Έφη Κολοκυθά (7.76).

Να σημειωθεί πως οι αθλητές που μετέχουν εκτός συναγωνισμού- κατά κύριο λόγο Κύπριοι- στα μεν δρομικά αγωνίσματα συνυπολογίζονται κανονικά στην πρόκριση για τον τελικό, στα δε αλτικά και ριπτικά, μετέχουν πέραν της 12άδας.

Ροή αποτελεσμάτων: http://www.stivoz.gr/?p=17319

Πρόγραμμα και διάφορα χρήσιμα στοιχεία δείτε στο σχετικό θέμα: www.stivoz.com/content.php?2049-giorti-sto-sef-me-pollaplo-endiaferon

Προηγούμενο άρθροΠαιδιά… κόβουμε!
Επόμενο άρθροΤο είπε και το… κάρφωσε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ