Ένα καλό κι ένα κακό είχε η τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ για τους πρωταγωνιστές, τους αθλητές και τους προπονητές.

Έπειτα από την επιπλέον επιχορήγηση που θα δώσει η Πολιτεία στις ομοσπονδίες, ο ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να ακυρώσει το πλάνο για τις περικοπές στα οδοιπορικά των αθλητών. Δεν στάθηκαν όμως το ίδιο… τυχεροί και οι ομοσπονδιακοί προπονητές.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ αποφασίστηκε το πλάνο των περικοπών. Από αυτό βγήκαν οι αθλητές, αλλά οι ομοσπονδιακοί προπονητές εντάσσονται στα σχέδια για τις περικοπές που θα κάνει ο ΣΕΓΑΣ σε όλα τα συμβόλαια με συνεργάτες, μεταξύ των οποίων είναι οι ομοσπονδιακοί, οι επιτελικοί προπονητές, αλλά και οι τεχνικοί σύμβουλοι.

Οι πρώτοι- οι ομοσπονδιακοί- έχουν χάσει το… λογαριασμό με τις περικοπές που έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά, το «ψαλίδι» θα γίνει αναλογικά και σύμφωνα με τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ το ποσό που θα κοπεί θα κυμαίνεται από 300 έως 800 ευρώ το χρόνο. Και όλα αυτά, παρότι από το ΣΕΓΑΣ διαμήνυαν ότι αυτή τη φορά δεν θα κόψουν χρήματα από τους ομοσπονδιακούς, καθώς έχουν “γονατίσει” από τις διαδοχικές περικοπές.

Σε ό,τι αφορά τους σωματειακούς προπονητές, που ήταν στο… χείλος του γκρεμού έπειτα από τις δραματικές περικοπές στον προϋπολογισμό της ομοσπονδίας, φαίνεται πως γλίτωσαν το… άλμα στο κενό.

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ, έπειτα από την πρόσθετη επιχορήγηση που θα δοθεί, θα υπάρξει κονδύλι και για τους σωματειακούς προπονητές. Το ύψος του όμως θα καθοριστεί από το πόσο μεγάλη θα είναι η επιπλέον ενίσχυση που θα μπει στα ταμεία του ΣΕΓΑΣ, κάτι το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Περικοπές θα υποστούν όμως και οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας, καθώς πλέον εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο.

Προηγούμενο άρθροΣοκ στην Ισπανία –Βρέθηκε νεκρός ο Yago Lamela
Επόμενο άρθροΠτήσεις… μαχητικών πάνω από τη Ντόχα -2,41 μ. ο Ukhov, τέσσερις πάνω από τα 2,37 μ.!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ