
Θα βρεθούν σε ένα νησί, με αρκετούς συνομήλικούς τους. Μόνο… πενταήμερη εκδρομή δεν θα κάνουν όμως. Γιατί οι συγκεκριμένοι 14 Έφηβοι και Νεάνιδες θα ταξιδέψουν στην Κω για να δουλέψουν.
Πρόκειται για τους αθλητές που θα πάρουν μέρος στο καμπ που διοργανώνει η ομοσπονδία στις 15 Απριλίου για μία εβδομάδα κοινής προετοιμασίας. Πρόκειται για εκείνους που έκρινε η ομοσπονδία πως έχουν ελπίδες να πιάσουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας.
Μαζί με τους «μικρούς» θα είναι και δύο- ελαφρώς- μεγαλύτερες αθλήτριες, η Αθηνά Κοΐνη και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, μια και στην προετοιμασία μετέχουν οι προπονητές τους, Χρήστος Παπαχρήστος και Ιωάννα Σιώμου αντίστοιχα.
Παράλληλα με την κοινή προετοιμασία- που γίνεται με τη βοήθεια του δήμου Κω και του συλλόγου Εύδαμος- θα γίνει και σεμινάριο για τους προπονητές του νησιού.
Αναλυτικά τα παιδιά που θα πάρουν μέρος στο καμπ:
Πάρις Μπατζάβαλης – ακοντισμός (Ζεύς Τρικάλων)
Μιχάλης Αναστασάκης – σφυροβολία (Ελ. Βενιζέλος)
Κλαούντια Μπουγκιοσκάι – ακοντισμός (ΓΣ Αλεξάνδρειας)
Κατερίνα Βαμβουκάκη – σφυροβολία (Ζεύς Τρικάλων)
Ανδρέας Σταύρου – 100 μ. (Ηρακλής Φιλιατρών)
Κώστας Κοτσάνπαππας – Δισκοβολία (ΟΦΚΑ Σερρών)
Σωτήρης Διαμαντής – 400 μ. (ΓΣ Κηφισιάς)
Τάσος Φράγκος – 400 μ. (Πίνδαρος)
Παναγιώτης Μπεκιαρίδης – 110 μ. εμπ. (Δωδώνη Ιωαννίνων)
Σοφία Πιτούλη – 1.500 μ. (ΣΑΚΑ)
Τατιάνα Γκούσιν – ύψος (ΓΣ Κηφισιάς)
Κώστας Ντεντόπουλος – Βάδην (Ολ.Πάτρας)
Θανάσης Κωνσταντινίδης – 200 μ. (ΟΚΑ Καβάλας)
Ευθύμης Τζαβαλής- 1.500 μ. (Άμφισσα)





