Ο Λούης, η Μαρία, ο Κώστας και η Ελισάβετ θα είναι εκεί. Το ίδιο και δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα. Αθλητές που… γράφουν ιστορία, αλλά και εκείνοι που τώρα κάνουν τα πρώτα βήματά τους. Και όλοι τους θέλουν όταν βγουν στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού σταδίου, να ακούσουν το ζεστό χειροκρότημα από τις κερκίδες.

Ο Λούης Τσάτουμας, ο Κώστας Φιλιππίδης, η Μαρία Μπελιμπασάκη και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, κάλεσαν τον κόσμο να τους στηρίξει αυτό το σαββατοκύριακο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στη συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση.

«Από την αρχή είχα αποφασίσει να πάρω μέρος στο πρωτάθλημα, παρά την πρόσκληση απο το Diamond League του Λονδίνου. Θεωρώ ότι πρέπει να στηρίξω τη διοργάνωση. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, πάντα είναι βοήθεια», είπε ο Κώστας Φιλιππίδης.

Από την πλευρά του ο Λούης Τσάτουμας εξέφρασε την ελπίδα «Επιτέλους ας γεμίσει για μία φορά το ΟΑΚΑ», ενώ πρόσθεσε «Να έρθουν οι γονείς με τα παιδιά τους, να δείξουμε στήριξη και στους νεότερους αθλητές που προσπαθούν».

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναμφισβήτητα είναι στόχος όλων των αθλητών, τόνισε η Μαρία Μπελιμπασάκη. «Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ, ίσως ένα ρεκόρ στα 200 μέτρα. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να έρθει. Είναι σημαντική για εμάς η στήριξή τους, όπως ήταν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων, στο Ηράκλειο. Το παράπονό μας είναι ότι δεν γεμίζουν οι κερκίδες», τόνισε η Κρητικιά σπρίντερ.

«Είναι το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», υποσχέθηκε η Ελισάβετ Πεσιρίδου. «Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου. Ιδιαίτερα φέτος, στην πιο δύσκολη χρονιά με την κρίση, η ψυχολογική στήριξη είναι το καλύτερο για εμάς», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Κώστας Παναγόπουλος κάλεσε τον κόσμο να είναι στο στάδιο το σαββατοκύριακο για να επιβραβεύσει αυτούς τους αθλητές οι οποίοι σε μία τρομακτικά δύσκολη χρονιά σημειώνουν πολύ σημαντικές επιδόσεις.

«Για να τους δείξει ο κόσμος ότι μπορεί ο αγώνας τους να είναι μοναχικός στην προπόνηση αλλά όχι και στον τρόπο που τον αντιλαμβάνεται η κοινωνία. Τα προβλήματα είναι περισσότερα από τις λύσεις. Χώροι προπόνησης με ελλείψεις, το κλειστό της Παιανίας, η στεγανοποίηση στο προπονητήριο του ΟΑΚΑ, τα όργανα που λείπουν από τα στάδια… Είναι προτιμότερο να στηρίξουμε τους αθλητές από τις κερκίδες και όχι από τον καναπέ του σπιτιού μας», τόνισε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ρούλα Βλασσοπούλου

Όλες οι πληροφορίες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Προηγούμενο άρθροO Φιλιππίδης κλείνει το μάτι στα 6 μ. –Είναι κάτι εφικτό
Επόμενο άρθροΟι επικοντίστριες το Σάββατο στο Λονδίνο – Επανεμφάνιση Bolt την Παρασκευή – ρίχνει και ο Παρέλλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ