Τη στιγμή που έμπαινε να αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ της Σόφιας, η ελληνική ομοσπονδία στίβου είχε εκδόσει ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι δεν θα λάμβανε υπόψη την επίδοση που θα έκανε στον αγώνα του. Οπως και να έχει πάντως, βάσει του αποτελέσματος του Γιώργου Τσάκωνα στον αγώνα του στη γειτονική χώρα, έγινε πολύ κακό για το… τίποτα, καθώς ο άλτης που προπονείται με τον Δημήτρη Χατζόπουλο πήρε τη δεύτερη θέση στο μήκος με άλμα στα 7,56 μέτρα.
Και όλα αυτά γιατί ο άλτης του μήκους αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα και να ταξιδέψει στη Σόφια για να αγωνιστεί στο μίτινγκ. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του συλλόγου του, του Ολυμπιακού, αλλά και του ΣΕΓΑΣ που δεν είχε ενημερωθεί εγγράφως από τον αθλητή για την συμμετοχή του σε διεθνές μίτινγκ.
Στο ίδιο μίτινγκ συμμετείχε και ο Σπύρος Παπαδόπουλος στα 400 μ. με εμπόδια που ήταν τρίτος με 51.07.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για το θέμα: «Με αφορμή τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Tύπο, ότι ορισμένοι Έλληνες αθλητές θα μετάσχουν σε αγώνες στο εξωτερικό αυτό το Σαββατοκύριακο, ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι η ΕΠΥΑ δεν ενέκρινε καμία τέτοια συμμετοχή αθλητή σύμφωνα με το σχεδιασμό. Ως εκ τούτου ο ΣΕΓΑΣ δεν θα λάβει υπόψη του οποιαδήποτε επίδοση από τους αγώνες αυτούς για την επίτευξη ορίων για μεγάλους αγώνες ή ένταξης στο σχεδιασμό».

Προηγούμενο άρθρο1,90 μ. η Στεργίου στην Πάτρα, 1,80 μ. η Γκούσιν στο ΟΑΚΑ, επανεμφάνιση για Τσουμελέκα
Επόμενο άρθροΣυνέχεια στο πρωτάθλημα των Η.Π.Α. με τον Gay να είναι το μείζον θέμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ