Ο πρώτος αγώνας της σειράς “Γύροι πόλεων” διεξήχθη στη Σητεία με τον Μάρκο Γκούρλια και την Ελένη Θεοδωρακοπούλου να κερδίζουν τον αγώνα.
Η Θεοδωρακοπούλου (ΑΕΚ) που κέρδισε πριν δυο εβδομάδες το 5αρι της διοργάνωσης του Μαραθωνίου, επικράτησε εύκολα με 11.52 στα 3500μ, ενώ ο Γκούρλιας (ΓΑΣ Ιλισός) που ετρεξε σε 16.01 τα 5500μ είχε αρκετό συναγωνισμό με τον Γιώργο Μίνο να τερματίζει δεύτερος και τον Ανδρέα Δημητράκη να ειναι τρίτος. O Δημητράκης μάλιστα θα κάνει και 3000μ στον κλειστό στίβο.*
Ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι επόμενοι αγώνες της σειράς που η δυναμική της έχει υποχωρήσει σε σχέση με το παρελθόν, παρότι οι αγώνες δρόμου είναι σε “άνθιση”.

Από την άλλη στην Αθήνα διεξήχθη το “γρηγορότερο 10αρι της πόλης”, ο ιστορικός Αγώνας Υγείας Αθηνών, για 32η φορά, με μεγάλη συμμετοχή. Στους άνδρες επικράτησε εύκολα ο Άκης Αναγνώστου με 32.06, ενώ τη δευτερη θέση πήρε ο Κώστας Βασιλάκης αφήνοντας τρίτο τον Γιώργο Μενή. Στις γυναίκες η Πόπη Αστροπεκάκη δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη νίκη, τερματίζοντας σε 36.06. Ο αγώνας είχε αφετηρία και τερματισμό το προπονητήριο του Αγ.Κοσμά και η διαδρομή ήταν μέχρι τη Γλυφάδα και επιστροφή.
Αποτελέσματα: www.stivoz.com/forum/showthread.php?12542

(*εκ παραδρομής είχε γραφτεί 5000μ που δεν ισχύει)

Προηγούμενο άρθροLavillenie και Adams οι κορυφαίοι του 2014
Επόμενο άρθρο32ος αγώνας δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ