Κάποτε ήξερε κάθε… γωνιά του συγκεκριμένου προπονητικού κέντρου. Το Λανζαρότε ήταν το δεύτερο σπίτι όχι μόνο για τον Γιώργο Πομάσκι και το γκρουπ του, αλλά για την αφρόκρεμα του ελληνικού στίβου.

Τα Κανάρια Νησιά ήταν η πρώτη- και σχεδόν αποκλειστική- επιλογή για προετοιμασία κυρίως στη δεκαετία του ʼ90, τότε που οι Έλληνες γυμνάζονταν δίπλα στους κορυφαίους ξένους επωφελούμενοι από τον καλό καιρό, τις εγκαταστάσεις και βέβαια τη συνύπαρξη με την ελίτ του στίβου.

Αυτό ήθελε και για τον Αντώνη Μάστορα ο Πομάσκι και για αυτό γυρίζει το χρόνο αρκετά πίσω. Από την Κυριακή το δίδυμο βρίσκεται στο Λανζαρότε, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να κάνει ταξίδι στις… αναμνήσεις.

«Η τελευταία φορά που ήμουν εκεί ήταν πριν από περίπου 15 χρόνια. Πιστεύω δεν θα γνωρίσω καν το μέρος. Έμαθα πως έχουν δημιουργήσει και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις», έλεγε πριν από την αναχώρηση ο Πομάσκι, που επέλεγε το συγκεκριμένο προορισμό τις εποχές που στο γκρουπ του ήταν η Νίκη Ξάνθου, ο Λάμπρος Παπακώστας, η Βούλα Τσιαμήτα και πολλοί ακόμη.

«Ήθελα να φύγει από αυτή την ελληνική κατάσταση ο Αντώνης. Να βρεθεί ανάμεσα σε ξένους αθλητές, να πάρει μία γεύση από μία διαφορετική νοοτροπία. Από αυτό που θέλουμε να γίνει», εξήγησε, αναφερόμενος στον «χάλκινο» πρωταθλητή Ευρώπης Νέων του ύψους, που θα γυμνάζεται στα Κανάρια για τις επόμενες τρεις εβδομάδες περίπου.

Προηγούμενο άρθροΑποχωρεί από την ενεργό δράση η Παπαχρήστου
Επόμενο άρθροΗμερίδα σφαιροβολίας/ σφυροβολίας Ηράκλειο (23/3)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ