Μετά τις αρχαιρεσίες της ΚΟΕΑΣ, το Σάββατο 15/12/2018, ο Περικλής Μάρκαρης θα είναι ο νέος  Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), για την τριετία 2019-2021.

Ο Μάρκαρης ήταν ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕΑΣ και διαδέχεται πλέον τον κο Αντώνη Δράκο που ήταν επί 26 χρόνια στην προεδρία.

Ο Περικλης Μάρκαρης έλαβε 16 ψήφους, έναντι 13 του Σωτήρη Αδάμου ενώ υπήρχε κι 1 λευκό.
Ως νέα αιρετά μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΕΑΣ εξελέγησαν οι Φοίβος Κωνσταντινίδης, Ελένη Κωνσταντινίδου, Εύη Τσολάκη.

Νέα μέλη στο Δ.Σ. είναι  οι Άκης Λάμπρου (ΓΣΟ), Νικολά Τασί (ΓΣΠ) και Χρυσόστομος Γεμέττας (ΓΣ Πράξανδρος).
Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.: Γιαννάκης Πότσος (ΓΣΟ), Γιώργος Μιτσίδης (ΓΣΠ), Κυριάκος Μιχαήλ (ΓΣΖ), Μάριος Χατζημιτσής (ΓΣΖ), Δήμος Καλλινίκου (ΓΣΚ), Φίλιος Χριστοδούλου (ΓΣΚ), Σοφοκλής Χαραλαμπίδης (ΓΣΕ), Ελενίτσα Γεωργίου (ΓΣΕ), Κωστάκης Μιτσίδης (ΓΣ Πράξανδρος), Κάλλη Χατζηιωσήφ (Εκπρόσωπος Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού)

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου ιδρύθηκε το 1983 κι έγινε επίσημο μέλος της IAAF το 1984.
-> 
ιστορικό ΚΟΕΑΣ

Μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ, δήλωσε:

«Η εκλογή μου στην προεδρία της ΚΟΕΑΣ, αποτελεί ύψιστη τιμή. Ευχαριστώ τους συλλόγους και τους αθλητικούς παράγοντες που με στήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν στήριξαν, για τη συμβολή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες. Στον κυπριακό στίβο είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια, από την οποία κανείς δεν περισσεύει. Η ΚΟΕΑΣ χρειάζεται όλα τα στελέχη και τους συντελεστές του αθλήματος. Μέσα σε πλαίσια ενότητας, συναίνεσης και συνεργασίας καλώ όλους να εργαστούμε μαζί για το καλό του κλασικού αθλητισμού, συνεχίζοντας το έργο των προηγουμένων.

Εύχομαι στον κ. Αντώνη Δράκο κάθε καλό για τη συνέχεια και είμαι βέβαιος ότι, θα είναι πάντοτε στο πλευρό μας, για να μας προσφέρει τις αστείρευτες γνώσεις και εμπειρίες του».

(πηγή: ΚΟΕΑΣ)

Προηγούμενο άρθροΠΣΑΤ: Τιμήθηκαν Τζένγκο, Μεσσηνιακός και ΣΕΓΑΣ – Ξανά Πετρούνιας και Κορακάκη οι κορυφαίοι
Επόμενο άρθροstivoz.gr – 12 years old …blue label κάθε χρόνο και καλύτερο! Ολος ο στίβος είναι εδώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ