Για 5η φορά -και 3η συνεχόμενη στο Συντάγμα, διεξάγεται ο διεθνή αγώνας επί κοντώ “Athens street pole vault”, την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 5.15μμ.
Μια ημερά μετά το Filothei Women Gala, ο Γιώργος Καπουτζίδης θα αναλάβει και σε αυτό το μεγάλο event την παρουσίαση.

Οι αγώνες ξεκίνησαν το 2013 όταν και διοργανώθηκαν μπροστά στο Ζάππειο, με αγώνισμα μόνο ανδρών και νικητή τον Γερμανό Otto, στη δεύτερη θέση τον Φιλιππίδη και στον …σχολιασμό της μετάδοσης την Κυριακοπούλου.
Την επόμενη χρονιά έγιναν στη Μαρίνα Φλοίσβου και από το το 2015 επετεύχθη να διοργανωθούν στο πλέον κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, την πλατεία Συντάγματος.
Πέρυσι προηγήθηκε και αγώνισμα γυναικών με νικήτρια τη μετέπειτα Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη.
(->αποτελέσματα)

Αρκετές είναι και φέτος οι καλές παρουσίες από το εξωτερικό (δείτε–>εδώ), όμως οι Έλληνες είναι αυτοί που ξεχωρίζουν και πρώτος απ’όλους ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ και 2ος στο Ευρωπαικό κλειστού φέτος, Κώστας Φιλιππίδης: “Αγωνίζομαι για τον κόσμο και την ομοσπονδία μου, για να στηρίξω τον αγώνα” δήλωσε μεταξύ άλλων. Μαζί θα είναι και ο συναθλητής του, Δημήτρης Πατσουκάκης.
Κεντρικό πρόσωπο βέβαια και ο πρωταθλητής Ευρώπης στους παίδες και με υψηλούς στόχους στην κατηγορία εφήβων πλέον, Εμμανουήλ Καραλής. Μαζί και ο επίσης έφηβος συναθλητής του, Νίκος Νεράντζης.

Το Athens Street Pole Vault διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και με βασικό χορηγό την DHL. Η διοργάνωση ανήκει στη σειρά Special Premium Meetings της ΕΑΑ και έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα event της Ευρώπης.

Προηγούμενο άρθροΤο βαλκανικό Π/Κ το Σάββατο 3 Ιουνίου στην Πόλη – η ομάδα
Επόμενο άρθροΧειμωνίδεια (Θεσ/νίκη)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ