Έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε για το ποδόσφαιρο. Φταίει κι αυτός βέβαια, γιατί έχει μιλήσει πολλές φορές για τη φιλοδοξία του να παίξει επαγγελματικά. Όμως, συχνά- πυκνά εμφανίζεται με μία μπάλα μπάσκετ στο χέρι.

Αυτό έκανε και στο Ρίο ντε Τζανέιρο ο Usain Bolt, όπου βρίσκεται προκειμένου να τρέξει την Κυριακή 100 μ. στον αγώνα επίδειξης «Mano a Mano». Όπως πάντα, προηγήθηκαν κάποιες… διαφημιστικές εμφανίσεις του Τζαμαϊκανού σταρ, που μεταξύ άλλων επισκέφθηκε ένα αθλητικό κέντρο και συνάντησε παιδιά από φαβέλες.

Εκεί λοιπόν δεν έτρεξε απλά κόντρα σε μαθητές, όπως συνηθίζει, αλλά έδειξε και τις ικανότητές του στο μπάσκετ, κάνοντας κάποια σουτ, αλλά επιχειρώντας και να… καρφώσει. Και η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε άσχημα.

Όσο για το στίβο, ο Bolt επανέλαβε την προσδοκία του να υπερασπιστεί τους τίτλους του στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016, ενώ τόνισε για μία ακόμη φορά ότι έχει στο… μάτι το παγκόσμιο ρεκόρ των 200 μέτρων.

Ρούλα Βλασσοπούλου

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα για την Στεφανίδη το Σάββατο
Επόμενο άρθροΞεκινά η δράση! Διασυλλογικοί αγώνες το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ