Το γεγονός ότι είναι ο σπρίντερ που έχει κατέβει περισσότερες φορές κάτω από τα 10 δευτερόλεπτα στα 100 μ., του προσδίδει μία… σοφία όσο ναʼ ναι. Σοφία για την ταχύτητα βέβαια. Αλλά ο Asafa Powell νιώθει πιο «ειδικός» σε έναν άλλο τομέα. Στις σχέσεις των δύο φύλων.

Τον τελευταίο καιρό λοιπόν αρθρογραφεί σε εφημερίδα της Τζαμάικα για το θέμα. Στο τελευταίο του άρθρο όμως καταπιάστηκε με ένα ερώτημα που… βασανίζει τις γυναίκες από καταβολής κόσμου. Τι θέλουν οι άνδρες από εκείνες; Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Powell, θέλουν τα πάντα. Και την ησυχία τους και κάποιον να τους φροντίζει, να μην είναι πάντα εκεί αλλά να ικανοποιούν τις… ορέξεις τους ανά πάσα στιγμή!

Συνοπτικά ο… δεκάλογος του Asafa Powell για το τι θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες:

1. Μην προσπαθείτε να ξεφορτωθείτε τους φίλους μας. Το να μιλάτε άσχημα για εκείνους είναι κακή ιδέα, ιδιαίτερα αν μαζί σας είμαστε 2 μήνες και με τους φίλους μας 10 χρόνια.

2. Δεν θα ζητήσουμε ποτέ οδηγίες, ούτε θα διαβάσουμε οδηγίες για να συναρμολογήσουμε ή για το πώς λειτουργεί κάτι. Δεχτείτε το. Ξέρουμε τι κάνουμε.

3. Δεν υπάρχει το υπερβολικά πολύ σεξ. Ούτε υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί για αυτό.

4. Μην βάζετε τόνους μέικ απ. Το απλό είναι σέξι

5. Μην μας ενοχλείτε. Όσο πιο ενοχλητική είναι κάποια τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να στρέψουμε αλλού την προσοχή μας.

6. Μας αρέσει να μας φροντίζετε. Καλή η ανεξάρτητη γυναίκα, αλλά δεν είναι κακό να μας μαγειρεύετε.

7. Μπορεί να λέμε ψέματα κατά καιρούς. Για να σας κάνουμε να νιώθετε καλύτερα και για να έχουμε μία ήρεμη ζωή.

8. Δεν θέλουμε «να μιλήσουμε». Ποτέ. Απλά ακούμε για να μην διαμαρτύρεστε

9. Οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι καλοί στο να εκφραζόμαστε. Είναι αλήθεια. Οπότε να έχετε υπομονή.

10. Αφήστε μας να αναπνεύσουμε. Ακόμη κι αν δεν διαμαρτυρόμαστε, αφήστε μας λίγο χώρο και επιτρέψτε μας να επιθυμήσουμε την παρουσία σας.

Προηγούμενο άρθροΣτον Σούλα η σκυτάλη για Καρακατσάνη
Επόμενο άρθροΠρόστιμο 5.000 ευρώ στον Tamgho

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ