Όσο κρατούσε η καλοκαιρία, οι αθλητές του στίβου μπορούσαν- σχεδόν- αμέριμνοι να κάνουν τις προπονήσεις τους. Τώρα όμως πρέπει κάθε ημέρα να παρακολουθούν με αγωνία το δελτίο καιρού. Στην Αθήνα, στο βορρά- το προπονητήριο του ΟΑΚΑ- τρέμουν μήπως βρέξει και πλημμυρίσουν. Στο νότο- τον Άγιο Κοσμά- διαβάζουν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα μποφόρ.

Δυστυχώς βέβαια, δεν μπορούν να προφυλαχθούν. Την τραγική κατάσταση των εγκαταστάσεων στον Άγιο Κοσμά έφερε ξανά στην επικαιρότητα το μπουρίνι της Τετάρτης. Γιατί ο αέρας πήρε και σήκωσε το ιατρείο!

Δεν πρόκειται για σχήμα λόγου. Ο χώρος έχει πλέον φυσικό… εξαερισμό, καθώς η μία του πλευρά κατέρρευσε. Και φυσικά δεν πρόκειται για αστείο, καθώς από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός. Άλλωστε, μόλις πέρυσι μία αθλήτρια της γυμναστικής είχε χτυπήσει από πτώση κλαδιού δέντρου στις εγκαταστάσεις, ενώ και σε προηγούμενους χειμώνες ο άνεμος είχε «ξεγυμνώσει» κάποιους από τους χώρους.

Οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ έτρεχαν να μεταφέρουν τον εξοπλισμό του ιατρείου την Τετάρτη, αλλά το μείζον πρόβλημα ίσως δεν είναι αυτό, αλλά ο μόνιμος κίνδυνος που διατρέχουν όσοι γυμνάζονται εκεί, εξαιτίας των υποδομών που ρημάζουν όσο περνούν τα χρόνια.

Προηγούμενο άρθροΝυφοπάζαρο και… 1.000 κοτομπουκιές στις νέες εξομολογήσεις του Bolt
Επόμενο άρθροH Vlasic ξανά στο στάδιο- Επέστρεψε επιτέλους στις προπονήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ