Συνολικά έξι χρυσά μετάλλια κατέκτησε η ελληνική αποστολή που πήρε μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων, στο Βελιγράδι. Η ελληνική ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στην βαθμολογία, στους Παίδες, ενώ ήταν δεύτερη στις Κορασίδες, πίσω από την Ρουμανία. (Οι αγώνες γίνονται σε μια ημέρα -χωρίς κάποια αγωνισματα)

Από τις επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν το 55.64 της Δέσποινα Μουρτά (φώτο) στα 400 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, όπως και το 15,04 μ. του Γιάννη Γιαζιτζόγλου στο τριπλούν αλλα και το 70,81μ του Γιάννη Κυριαζή στον ακοντισμό.

Στα 110 μ. εμπ. ο Παναγιώτης Μαντής ήταν δεύτερος με 13.85, ενώ στο ύψος η Ιωάννα Ζάκκα νικήτρια με 1,70 μέτρα και ο Δημήτρης Πατραμάνης πήρε την ίδια θέση στο αντίστοιχο αγώνισμα των Παίδων με 2,06 μ. . Συνολικά η ελληνική αποστολή κατέκτησε επτά χρυσά μετάλλια τα οποία κατέκτησαν οι Κοτίτσας (800 μ.), Πατραμάνης (ύψος) , Κυριαζής (ακοντισμός), Γιαζιτζόγλου (τριπλούν) στους Παίδες και οι Μουρτά (400 μ.), Ζάκκα (ύψος), Ρωμαίου (μήκος) στις Κορασίδες.

-> Αποτελέσματα

Προηγούμενο άρθροΒαρκελώνη 5η ημέρα: ρεκόρ στη σφύρα η Κοροσίδου και 5η θέση, 4ος ο Κύπριος Πουρσανίδης, WR ο Elseify
Επόμενο άρθροΟ Lemaitre 19"91 στο Λονδίνο. Η Wells κέρδισε την Pearson

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ