Η Ομοσπονδία από σήμερα 11/7 άλλαξε εικόνα και στοιχεία δομής στο site της. Το segas.gr είναι πια σε ένα ανανεωμένο και σύχρονο περιβάλλον, με μεγαλύτερη έμφαση και σύνδεση με αθλητές και σωματεία.
Η μηχανογράφηση των δελτίων και των αποτελεσμάτων είναι οι δύο μεγάλοι και αναγκαίοι επόμενοι στόχοι.

O αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης που πριν 20 χρόνια στο Μόναχο ολοκλήρωνε με πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. την απόλυτη τριάδα νικών των κορυφαίων διοργανώσεων και που σήμερα έχει και τα γενέθλιά του, οραματίστηκε την αλλαγή του site.

Ένας άνθρωπος του χώρου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους και πρώτος Έλληνας που κέρδισε αγώνα Diamond League, o Δημήτρης Χονδροκούκης που έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική, ανέπτυξε και υλοποίησε τις αλλαγές – σε συνεργασία με το Γραφείου Τύπου: την Ιωάννα Πουρλιοτοπούλου, τον Μπάμπη Ζαννιά καθώς και τον Δημήτρη Κελεπούρη.

Οφείλουμε να αναφέρουμε πως ο Δ.Χονδροκούκης είχε βοηθήσει ιδιαίτερα το stivoz.gr όταν είχε κάνει τη δική του μετάβαση πριν 3μιση χρόνια, ενώ έχει δημιουργήσει την πρωτοπόρα εφαρμογή Athletics Calculator για υπολογισμό πόντων επιδόσεων και ranking και τη διέθεσε προς φιλοξενία και στο site μας. 

Ο Κώστας Κεντέρης έχει αναφέρει σχετικά:

“Μία από τις προτεραιότητες της Διοίκησης από την αρχή της θητείας της, ήταν η αναβάθμιση του ιστότοπου της Ομοσπονδίας. Ήταν ανάγκη, ο ΣΕΓΑΣ, να αποκτήσει ένα πιο σύγχρονο και αναβαθμισμένο προφίλ υπηρετώντας όπως πάντα τις αυξημένες υποχρεώσεις αθλητών, προπονητών και σωματείων”

“Ανέλαβα αυτό το κομμάτι και μαζί με τους ανθρώπους, που εργάστηκαν όλους αυτούς τους μήνες νομίζω πως φέραμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο της αρχαιότερης Ομοσπονδίας. Η ενημέρωση των αναγνωστών, η προβολή αθλητών προπονητών και σωματείων θα παραμείνει προτεραιότητα μας. Η ομοσπονδία με το νέο της site, αλλά και την αδιάλειπτη χρήση των social media προσφέρει στους φίλους του στίβου άμεση ενημέρωση και στους αθλητές και τα σωματεία τη δυνατότητα να προβληθούν”

“Η μεγάλη πρόκληση για την Ομοσπονδία μας είναι η μηχανογράφηση τόσο των δελτίων, όσο και των αποτελεσμάτων, έτσι ώστε το site του ΣΕΓΑΣ να γίνει μια μεγάλη πύλη πληροφόρησης, στατιστικών και αποτελεσμάτων. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω σε αυτό το τομέα και σύντομα θα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα”.

Προηγούμενο άρθροΣέρρες: Δυνατοί οι δισκοβόλοι – Όρια Μπερτσιμά, Λυρή – Νταμπλ Κάσσου, Εμμανουηλίδου
Επόμενο άρθροΣτεφανίδη: «Πιστεύω φέτος ότι με 4,85μ. είσαι στην κορυφή του βάθρου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ