«Υπομονή». Αυτή είναι η μαγική λέξη για τον Περικλή Ιακωβάκη τις τελευταίες εβδομάδες. Γιατί ο πρωταθλητής των 400 μ. εμπόδια ταλαιπωρείται ακόμη από ενοχλήσεις στο πέλμα και αναγκάστηκε να αναβάλει για μία ακόμη φορά την πρεμιέρα του.

Ο Ιακωβάκης είχε προγραμματίσει να ξεκινήσει με το πρωτάθλημα Ενόπλων δυνάμεων αυτό το σαββατοκύριακο, αλλά με τις ενοχλήσεις να μην υποχωρούν αντί να ταξιδέψει στο Ναύπλιο αναχώρησε για τη Γερμανία.

Ο γιατρός εκεί του μίλησε και εκείνος για οίδημα στη πτέρνα και ξεκίνησε θεραπεία με ενέσεις, ενώ εκτιμά πως από τη Δευτέρα ο αθλητής θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις του. Παρόλα αυτά ο Ιακωβάκης αναγκάστηκε να ακυρώσει και την εμφάνισή του στο μίτινγκ των Χανίων στις 2 Ιουνίου. Αν όλα όμως εξελιχθούν ομαλά, λίγο αργότερα, στα μέσα Ιουνίου, θα είναι έτοιμος να μπει σε κούρσες.

Προηγούμενο άρθροΑγώνες στα ξένα για Φιλιππίδη, Σταματόγιαννη
Επόμενο άρθροΗ Blanka, η Sanya και τα άλλα «διαμάντια»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ